Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

Súgó

Elfelejtettem jelszavamat. Mit tegyek?

- Új jelszót itt tud kérni: jelszó kérés

 

Hogyan tudok hirdetést feladni (I)?

- (1) Kattintson a hirdetés feladására (2) válassza ki a megfelelő rovatot (3) értelemszerűen töltse ki a mezőket.

 

Hogyan tudok több mint 1 db. hirdetést feladni (II)?

- Ha több, mint 1 db. hirdetést szeretne feladni, vagy az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>> vagy kiemelt hirdetésként tudja feladni a 2. hirdetést.

 

Hol találom a hirdetési feltételeket? Mennyibe kerül a hirdetés?

- A hirdetés feladás, módosítás törlés mindenkinek 1 db-ig ingyenes. Ha több, mint 1 db. hirdetést szeretne feladni, vagy az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>> vagy kiemelt hirdetésként tudja feladni a 2. hirdetést.

Részletes hirdetési feltételeinket itt találja >>


Kell-e, hol lehet regisztrálni hirdetés feladásához?

- Nem kell külön regisztrációs oldalra elnavigálnia, a hirdetés feladásakor regisztrálhat, hogy hirdetését később bármikor módosíthassa, törölhesse.

 

Hogyan tudok hirdetést kiemelni?

Hirdetés feladásakor, vagy a saját hirdetési oldalon van lehetőség a hirdetést kiemelni, emeltdíjas sms-el, vagy kredittel.


Hogyan tudom hirdetésem más portálokra exportálni?

Hirdetés feladásakor, a 2. kiemelt hirdetést válassza, vagy a már feladott hirdetését a saját hirdetési oldalon emelje ki. Hirdetése 15 napig kiemelten lesz látható ezen a portálon, és további 4 portálon jelenik meg normál hirdetésként. A hirdetések áttöltése 24 órán belül automatikusan megtörténik (jellemzően hajnalba). Ha több hirdetést szeretne exportálni az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>>


Exportált hirdetéseim hol jelennek meg?

aprohirdetesingyen.hu, promot.hu, eladod.hu, aprohirdetese.hu, azelado.hu


Nem tudok hirdetést feladni, azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek? -

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)

 

Hirdetések böngészése közben azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek?

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetésemet szeretném törölni, módosítani. Hogyan kell?

- Kattintson a saját fiókomra. Ha bejelentkezett, saját hirdetéseit láthatja lista módban, alatta „módosítás” „törlés” linkeket helyeztünk el, melyre kattintva tudja elérni a funkciókat.


Hogy kell használni a keresőt?

A hirdetéseket a legjobban akkor tudja megszűrni, ha 1) kiválaszt egy rovatot (pl. Lakás) 2) baloldalt megszűri a hirdetéseket (pl. tulajdonos hirdetése) 3) ha ez még mindig nem elég, az így megszűrt eredményt tovább szűrheti „szókeresésre”.

Szókeresés:
Bármely szó: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi kilistázzuk azokat a hirdetéseket, melyben szerepel az eladó VAGY a lakás szó.
Tartalmazzák mindegyiket: (javasolt) ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben szerepel az eladó ÉS a lakás szó is.
Pontos kifejezés: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben a beírt kifejezés megtalálható.

 

Hogyan lehet kreditet szerezni?

Jutalmazzuk Látogatóink hűségét. Minden nap egyszer belépés után 10kreditet írunk jóvá számláján.


Mire tudom elkölteni a krediteket?

Hirdetés kiemelésre, automatikus frissítés szolgáltatásra. A választott kiemeléstől függően 375 vagy 750 kreditbe kerül egy hirdetés kiemelés (2 hétre).


Hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

A kapcsolat oldalon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, ha hibát, vagy rendellenességet észlel, jelezze nekünk, ezzel sokat segít munkánkban. Köszönjük!