Aprohirdetese.hu > Szolgáltatások > Hirdetés
Kenyér, kovász, sajt, vaj, házi joghurt készítő kurzus
Kenyér, kovász, sajt, vaj, házi joghurt készítő kurzusGondoltál már arra, hogy
otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet? Ha még
csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat
némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered
illata.A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra
divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert -
kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat - te állíthatod össze az
alapanyagokat és összetevőket a saját ízlésedhez mérve.Dagasztás és
kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes
folyamat. Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár ? a
bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további
folyamatok oroszlánrészét.Hogyan fogjunk hozzá?A tudnivalók első pontja
ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja - ez pedig a liszt.Manapság
rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem
hagyományost válasszunk alapul. A búzalisztek közül a BL-80-as jelölésű fehér
kenyérlisztet, vagy a BL-112-t, vagyis félfehér kenyérlisztet érdemes
megvásárolni. Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre
nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak kimagasló
tápértékű vagy épp gluténmentes fajták között is.Az egyszerű kenyérhez nem is
kell több, mint liszt, só, víz és élesztő. Esetleg a kovász, amit saját magad is
el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel. Bár a legtöbb biobolt polcain
megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár
élesztőmentesen. A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt,
sokkal tovább megőrzi frissességét.Hogy legyen mit kenyérre kenni?Ha már kicsit
belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel,
ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és hogy még finomabb legyen a
végeredmény, készíts hozzá házi vajat is. Ehhez csupán jó minőségű házi
tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.Ha nem mered
egyedül?Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges
alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek
fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és
káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni!Az EASE Therapy elsősorban
azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi
megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is
várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes
csínja-bínja iránt.Az EASE Therapy kenyerek és barátai kurzusát az egészséges
ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak is!Előzetes
bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban
megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem
lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok választhatók hétköznap 18
órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.
otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet? Ha még
csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat
némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered
illata.A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra
divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert -
kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat - te állíthatod össze az
alapanyagokat és összetevőket a saját ízlésedhez mérve.Dagasztás és
kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes
folyamat. Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár ? a
bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további
folyamatok oroszlánrészét.Hogyan fogjunk hozzá?A tudnivalók első pontja
ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja - ez pedig a liszt.Manapság
rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem
hagyományost válasszunk alapul. A búzalisztek közül a BL-80-as jelölésű fehér
kenyérlisztet, vagy a BL-112-t, vagyis félfehér kenyérlisztet érdemes
megvásárolni. Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre
nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak kimagasló
tápértékű vagy épp gluténmentes fajták között is.Az egyszerű kenyérhez nem is
kell több, mint liszt, só, víz és élesztő. Esetleg a kovász, amit saját magad is
el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel. Bár a legtöbb biobolt polcain
megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár
élesztőmentesen. A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt,
sokkal tovább megőrzi frissességét.Hogy legyen mit kenyérre kenni?Ha már kicsit
belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel,
ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és hogy még finomabb legyen a
végeredmény, készíts hozzá házi vajat is. Ehhez csupán jó minőségű házi
tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.Ha nem mered
egyedül?Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges
alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek
fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és
káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni!Az EASE Therapy elsősorban
azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi
megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is
várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes
csínja-bínja iránt.Az EASE Therapy kenyerek és barátai kurzusát az egészséges
ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak is!Előzetes
bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban
megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem
lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok választhatók hétköznap 18
órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.
Adatlap
Ár: | 14.290 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.27 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Szolgáltatások rovaton belül a(z) "Kenyér, kovász, sajt, vaj, házi joghurt készítő kurzus" című hirdetést látja. (fent)