SZERVES NÖVÉNYI HIALURONSAV TABLETTA
TermékleírásA szerves, fermentált hialuronsav előnyeiHogyan lehet egy
hialuronsav vegánA hialuronsav 2 forrásból származhat, lehet állati, amikor azt
például kakastaréjból (a kis piros fejdíszük), vagy más állati forrásokból
állítják elő, és lehet növényi eredetű, mint ez a termék, amit élesztőből
fermentáltak De vajon csak ennyi a különbségHatározottan nem Sokféle
hialuronsav kivonatot találhatsz a polcokon, de ami az egyik hialuronsavat
megkülönbözteti a másiktól, az az alapanyag, a molekuláris tömeg, a tisztaság,
és a dózis. Mi elhoztuk neked a legjobb biohasznosulással rendelkezőt, ami több
párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó
tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek4 különbség hialuronsav és hialuronsav
közöttAlapanyagA Te Hialuronsavad tenyésztett Fontos tudni mit viszel be a
szervezetedbe, akár napi táplálékról, akár napi vitaminról, vagy egyéb étrendi
tápanyagról van szó, mint például a hialuronsav. Nem mindegy, hogy szintetikus
kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves hialuront. Előbbi úgy kerül
forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű
vegyületté alakítanak, mint például a kukoricát aszkorbinsavvá. De lehet
ezt másként is Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az
ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket
hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A Natur Tanya cég ezt a hagyományos
erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben,
olyan táplálék kiegészítőt szolgáltatva, melyet élesztőből erjesztenek
enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettek. A fermentált kiegészítők
olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletes biohasznosulással bírnak, oly
annyira, hogy a fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk
testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen
a mozgásszerveken és a bőrön.MolekulasúlyA méret a lényeg A hialuronsav
biológiai hatásában jelentkező fő különbségek, a molekulasúlynak (méretnek)
tulajdoníthatók. A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos)
glükozaminoglikán, amit enzimes eljárással csökkentünk kisebb molekulatömegűvé
(2,4 3 millió Dalton méretűvé), hogy tökéletes felszívódást biztosítsunk,
hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít leginkább a szervezetünkben
található formára. Más méretet alkalmaznak kozmetikumokban és szépészeti vagy
ízületi injekciókban. A különböző molekulasúly tehát eltérő tulajdonságokkal
ruházza fel a hialuronsavat.Lényegében szájon át fogyasztható
hialuronsavnál szükséges a nagy molekulasúly, de kisebbre van szükség a
biohasznosulás és a kémiai válaszok miatt, mint az eredeti (primér), nagy
molekulasúlyú hialuronsav. Azért nem jók a nagyon kis molekulasúlyú
fragmentumok, mert azok vagy nem kötődnek bizonyos sejtmembrán receptorokhoz,
amelyek felismerik az eredeti hialuronsavat, vagy átalakítják a sejteknek szóló
különböző jelzéseket. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav fragmentumok számos
biológiai rendszerben vagy elveszítették gyulladásgátló hatásukat, vagy éppen,
hogy erősítik a gyulladáskeltő, tápanyag-lebontó tulajdonságokat. Ezek
nyilvánvalóan nem kívánatos tulajdonságai az olyan étrend-kiegészítőknek,
amelyek az ízületek egészségét hivatottak elősegíteni. A Dalton egy
tömegegység, melynek tömege egyenlő egyetlen hidrogénatom
tömegével.TisztaságHialuronsavból csak növényit A Hialuronsav tisztaságának
kulcsfontosságú szerepe van a belsőleg fogyasztható termékeknél, és különösen
fontos olyan orvosi eszközökben, mint az injekcók. Az állati eredetű
hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és
nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat. A szennyezőanyagok mennyisége és
természete alapanyagtól függően különbözik, más a köldökzsinórból kivont
hialuron kivonatban, és a bivaly szem csarnokvízéből származóból - ami nagyobb
mennyiségben tartalmaz fehérjét és nukleinsavakat - mint a kakastaréj és a
baktériumtenyésze...
hialuronsav vegánA hialuronsav 2 forrásból származhat, lehet állati, amikor azt
például kakastaréjból (a kis piros fejdíszük), vagy más állati forrásokból
állítják elő, és lehet növényi eredetű, mint ez a termék, amit élesztőből
fermentáltak De vajon csak ennyi a különbségHatározottan nem Sokféle
hialuronsav kivonatot találhatsz a polcokon, de ami az egyik hialuronsavat
megkülönbözteti a másiktól, az az alapanyag, a molekuláris tömeg, a tisztaság,
és a dózis. Mi elhoztuk neked a legjobb biohasznosulással rendelkezőt, ami több
párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó
tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek4 különbség hialuronsav és hialuronsav
közöttAlapanyagA Te Hialuronsavad tenyésztett Fontos tudni mit viszel be a
szervezetedbe, akár napi táplálékról, akár napi vitaminról, vagy egyéb étrendi
tápanyagról van szó, mint például a hialuronsav. Nem mindegy, hogy szintetikus
kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves hialuront. Előbbi úgy kerül
forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű
vegyületté alakítanak, mint például a kukoricát aszkorbinsavvá. De lehet
ezt másként is Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az
ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket
hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A Natur Tanya cég ezt a hagyományos
erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben,
olyan táplálék kiegészítőt szolgáltatva, melyet élesztőből erjesztenek
enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettek. A fermentált kiegészítők
olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletes biohasznosulással bírnak, oly
annyira, hogy a fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk
testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen
a mozgásszerveken és a bőrön.MolekulasúlyA méret a lényeg A hialuronsav
biológiai hatásában jelentkező fő különbségek, a molekulasúlynak (méretnek)
tulajdoníthatók. A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos)
glükozaminoglikán, amit enzimes eljárással csökkentünk kisebb molekulatömegűvé
(2,4 3 millió Dalton méretűvé), hogy tökéletes felszívódást biztosítsunk,
hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít leginkább a szervezetünkben
található formára. Más méretet alkalmaznak kozmetikumokban és szépészeti vagy
ízületi injekciókban. A különböző molekulasúly tehát eltérő tulajdonságokkal
ruházza fel a hialuronsavat.Lényegében szájon át fogyasztható
hialuronsavnál szükséges a nagy molekulasúly, de kisebbre van szükség a
biohasznosulás és a kémiai válaszok miatt, mint az eredeti (primér), nagy
molekulasúlyú hialuronsav. Azért nem jók a nagyon kis molekulasúlyú
fragmentumok, mert azok vagy nem kötődnek bizonyos sejtmembrán receptorokhoz,
amelyek felismerik az eredeti hialuronsavat, vagy átalakítják a sejteknek szóló
különböző jelzéseket. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav fragmentumok számos
biológiai rendszerben vagy elveszítették gyulladásgátló hatásukat, vagy éppen,
hogy erősítik a gyulladáskeltő, tápanyag-lebontó tulajdonságokat. Ezek
nyilvánvalóan nem kívánatos tulajdonságai az olyan étrend-kiegészítőknek,
amelyek az ízületek egészségét hivatottak elősegíteni. A Dalton egy
tömegegység, melynek tömege egyenlő egyetlen hidrogénatom
tömegével.TisztaságHialuronsavból csak növényit A Hialuronsav tisztaságának
kulcsfontosságú szerepe van a belsőleg fogyasztható termékeknél, és különösen
fontos olyan orvosi eszközökben, mint az injekcók. Az állati eredetű
hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és
nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat. A szennyezőanyagok mennyisége és
természete alapanyagtól függően különbözik, más a köldökzsinórból kivont
hialuron kivonatban, és a bivaly szem csarnokvízéből származóból - ami nagyobb
mennyiségben tartalmaz fehérjét és nukleinsavakat - mint a kakastaréj és a
baktériumtenyésze...
Adatlap
Ár: | 3.790 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.10.14 |
Eddig megtekintették 91 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "SZERVES NÖVÉNYI HIALURONSAV TABLETTA" című hirdetést látja. (fent)