Naturganik aszkorbinsav 500g
C-vitamin forrás Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi
étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként
(befőttekhez, lekvárokhoz), limonádé készítéséhez, vagy egyszerűen C-vitamin
pótlására. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy
mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.
Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos,
hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az
immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok
működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének
felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az
étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a
sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem
lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes
módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes
tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök
megbarnulását. Kiszerelés: 500g Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav)
étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként
(befőttekhez, lekvárokhoz), limonádé készítéséhez, vagy egyszerűen C-vitamin
pótlására. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy
mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.
Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos,
hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az
immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok
működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének
felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az
étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a
sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem
lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes
módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes
tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök
megbarnulását. Kiszerelés: 500g Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav)
Adatlap
Ár: | 3.455 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 86 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Naturganik aszkorbinsav 500g" című hirdetést látja. (fent)