MannaVita 100%-os Goji Gyümölcslé 500ml
A Mannavita goji bogyó gyümölcslé a goji őshazájában, Ninghszia tartományban
termő goji bogyókból készül kíméletes eljárással, a hatóanyagok megóvása
mellett. A goji bogyó a betegség-megelőzés jelenleg ismert, egyik leghatékonyabb
természetes csúcsfegyvere: erősít, tisztít és táplál. A goji bogyó a
B-vitaminnak és az antioxidánsoknak gazdag forrása, amelyek a káros szabadgyökök
ellen fokozzák testünk védekező erejét. A béta-karotinról ismert tény, hogy
segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
Gazdag továbbá poliszacharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik. Továbbá
18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges káliumforrás is egyben. A kálium
fontos például a vérnyomás csökkentéséhez. Kiszerelés: 500 ml Adagolás,
tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás
előtt felrázandó. Amennyiben napi 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg, 15 napra
elegendő adagot tartalmaz. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt.
Felbontás után 2 héten belül fogyassza el és tárolja hűtve, mert tartósítószert
nem tartalmaz. Betegség megelőzés Goji bogyó gyümölcslével Ma már tudjuk, hogy a
legtöbb betegség és maga az elhalálozás mögött is minden esetben tápanyaghiány
áll, azaz valamely tápanyagokból kevés van a szervezetben. Ez a tény felértékeli
azoknak a táplálékoknak a jelentőségét, amelyek nagy mennyiségű mikrotápanyagot,
azaz vitamint, aminosavat, ásványi anyagot, enzimet, nyomelemet, zsírsavat
tartalmaznak. A goji bogyó is éppen ilyen nagyszerű táplálék. [01.] A goji bogyó
egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes, ember számára
szükséges aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb
koncentrációban fehérje. Tele van C-vitaminnal, több karotinoid van benne, mint
bármely más élelmiszerben, valamint 21 ásványi anyagot és kiemelkedő mennyiségű
rostot is tartalmaz. Vastartalma 15-ször nagyobb, mint a spenótnak, továbbá
található benne kalcium, cink, szelén és számos egyéb fontos ásványi anyag, így
kétségtelen, hogy a kis goji bogyó valódi tápanyagraktár. Ez a hihetetlen
szupergyümölcs tartalmaz gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő
összetevőket is, továbbá erőteljes antioxidáns anyagokat, poliszacharidokat,
melyek igen jól fel tudják pörgetni az immunrendszert. Nem csoda, hogy a
hagyományos kínai gyógyászatban, erőnlét fokozóként és élettartamot
meghosszabbító növényként tartják számon. A goji bogyó gazdag antioxidánsokban,
elsősorban karotinoidokban, mint a béta-karotin, a lutein és a zeaxantin. A
zeaxantin egyik legfőbb hatása, hogy védi a szem retináját a kék fény
elnyelésével és antioxidáns hatásával. A zeaxantin tartalmú élelmiszerek
fokozott bevitele csökkentheti az időskori látásromlás (AMD) esélyét, mely a 65
év felettiek esetében az elsődleges oka a látásvesztésnek és a vakságnak. [02.]
A goji bogyó megelőző és immunstimuláló hatással is bír. Magas esszenciális
zsírsavakkal rendelkezik, valamint összetevői között szerepel még az E- és
B-vitamin. Fontos tudni, hogy a Goji ital 67-szer több B1-vitamint tartalmaz,
mint a barna rizs, 3-szor annyi C-vitamin található benne, mint a narancsban, és
2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót. A Goji bogyóból
kivont poliszacharidok jelentős antioxidáns hatással is rendelkeznek és legalább
két vizsgálat bizonyította, hogy jelentősen serkentik az immunrendszert. Az
egyik vizsgálatban csökkentették a rákos daganatok súlyát, és legalább két
másikban megvédték az állati sejteket a DNS-károsodástól. Kapcsolódó kutatások:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92756/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6466590/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4277126/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25496337/
termő goji bogyókból készül kíméletes eljárással, a hatóanyagok megóvása
mellett. A goji bogyó a betegség-megelőzés jelenleg ismert, egyik leghatékonyabb
természetes csúcsfegyvere: erősít, tisztít és táplál. A goji bogyó a
B-vitaminnak és az antioxidánsoknak gazdag forrása, amelyek a káros szabadgyökök
ellen fokozzák testünk védekező erejét. A béta-karotinról ismert tény, hogy
segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
Gazdag továbbá poliszacharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik. Továbbá
18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges káliumforrás is egyben. A kálium
fontos például a vérnyomás csökkentéséhez. Kiszerelés: 500 ml Adagolás,
tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás
előtt felrázandó. Amennyiben napi 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg, 15 napra
elegendő adagot tartalmaz. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt.
Felbontás után 2 héten belül fogyassza el és tárolja hűtve, mert tartósítószert
nem tartalmaz. Betegség megelőzés Goji bogyó gyümölcslével Ma már tudjuk, hogy a
legtöbb betegség és maga az elhalálozás mögött is minden esetben tápanyaghiány
áll, azaz valamely tápanyagokból kevés van a szervezetben. Ez a tény felértékeli
azoknak a táplálékoknak a jelentőségét, amelyek nagy mennyiségű mikrotápanyagot,
azaz vitamint, aminosavat, ásványi anyagot, enzimet, nyomelemet, zsírsavat
tartalmaznak. A goji bogyó is éppen ilyen nagyszerű táplálék. [01.] A goji bogyó
egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes, ember számára
szükséges aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb
koncentrációban fehérje. Tele van C-vitaminnal, több karotinoid van benne, mint
bármely más élelmiszerben, valamint 21 ásványi anyagot és kiemelkedő mennyiségű
rostot is tartalmaz. Vastartalma 15-ször nagyobb, mint a spenótnak, továbbá
található benne kalcium, cink, szelén és számos egyéb fontos ásványi anyag, így
kétségtelen, hogy a kis goji bogyó valódi tápanyagraktár. Ez a hihetetlen
szupergyümölcs tartalmaz gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő
összetevőket is, továbbá erőteljes antioxidáns anyagokat, poliszacharidokat,
melyek igen jól fel tudják pörgetni az immunrendszert. Nem csoda, hogy a
hagyományos kínai gyógyászatban, erőnlét fokozóként és élettartamot
meghosszabbító növényként tartják számon. A goji bogyó gazdag antioxidánsokban,
elsősorban karotinoidokban, mint a béta-karotin, a lutein és a zeaxantin. A
zeaxantin egyik legfőbb hatása, hogy védi a szem retináját a kék fény
elnyelésével és antioxidáns hatásával. A zeaxantin tartalmú élelmiszerek
fokozott bevitele csökkentheti az időskori látásromlás (AMD) esélyét, mely a 65
év felettiek esetében az elsődleges oka a látásvesztésnek és a vakságnak. [02.]
A goji bogyó megelőző és immunstimuláló hatással is bír. Magas esszenciális
zsírsavakkal rendelkezik, valamint összetevői között szerepel még az E- és
B-vitamin. Fontos tudni, hogy a Goji ital 67-szer több B1-vitamint tartalmaz,
mint a barna rizs, 3-szor annyi C-vitamin található benne, mint a narancsban, és
2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót. A Goji bogyóból
kivont poliszacharidok jelentős antioxidáns hatással is rendelkeznek és legalább
két vizsgálat bizonyította, hogy jelentősen serkentik az immunrendszert. Az
egyik vizsgálatban csökkentették a rákos daganatok súlyát, és legalább két
másikban megvédték az állati sejteket a DNS-károsodástól. Kapcsolódó kutatások:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92756/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6466590/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4277126/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25496337/
Adatlap
Ár: | 7.921 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.10.26 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "MannaVita 100%-os Goji Gyümölcslé 500ml" című hirdetést látja. (fent)