K2-vitamin 200mcg 90 kapszula ? G&G
Ahhoz, hogy a vérünk szükség esetén képes legyen a gyors alvadásra,
elengedhetetlen a zsírban oldódó K-vitamin jelenléte. E mellett szerepet kap a
sejtek növekedésében, a máj méregtelenítésében, hozzájárul a csontok és az
érrendszer, így a szív egészségéhez, fokozza az inzulintermelést, valamint
segíthet a rák és a szellemi leépülés megelőzésében.Legfontosabb hatása, hogy
rövid idő alatt visszaállítja a kalcium egyensúlyt. Aktiválja szervezetünkben az
osteocalcin nevű fehérjét, amely így a vérben keringő kalciumot a csontokhoz
tudja szállítani, hogy ténylegesen megtörténhessen annak beépülése. Sőt, a
K2vitamin gondoskodik arról, hogy a kalcium ne távozzon a csontokból, illetve
?visszafogja? a természetes csontbomlási folyamatokat, ezáltal akadályozza a
kóros csontritkulást. A K2-vitamin egy másik fehérjét is aktivál, rövidítve ez
az MGP, amely ennek hatására az érfalról eltávolítja az oda igyekvő, vagy már
oda beépült kalciumot, azaz az érelmeszesedés ellen dolgozik, védelmet nyújtva
ezáltal az ebből fakadó szív és érrendszeri betegségekkel szemben. Ráadásul
ennek révén a vesekő és az izületi gyulladások kialakulását is gátoljaA
természeti népeknél azért nincs csontritkulás és érelmeszesedés, mert sok
K2-vitamint fogyasztanak természetes élelmeiken keresztül. Ezt azonban az
átlagos magyarországi étrend sajnos nem biztosítja. A K-vitamin két fő formáját
különböztetjük meg: a K1 és a K2-vitamint. A K1-vitamin ugyan zöld növények
fogyasztásával bevihető, de felszívódási aránya csak 10% körül van, ami nagyon
alacsony. A K2-vitamint baktériumok állítják elő: részben nyers tejtermékekből,
erjesztett zöldségekből juthatunk hozzá, részben bélrendszerünk is előállít
K2-vitamint, de csak az ? általában elenyésző mennyiségben ? szervezetünkbe
bejutott K1-vitaminból tudjuk magunknak szintetizálni. Tovább rontja a
helyzetet, ha a vastagbélben felhalmozódó méreg- és salakanyagok vagy a
hosszantartó antibiotikum kúra miatt rosszul működik a bélflóra, hiszen ilyenkor
a K2-vitamin termelődése drasztikusan lecsökken, és még fontosabbá válik a külső
pótlás.A K1-el ellentétben a K2-vitamin felszívódása közel 100%-os, ezért
étrend-kiegészítőként ennek fogyasztása sokkal előnyösebb és hatékonyabb.
Ráadásul a G&G készítménye a K2vitamint úgynevezett MK-7 formában
tartalmazza. Az MK-7 a K2-vitamin leggyorsabban felszívódó formája, amit egy
hagyományos japán erjesztett szója ételből, a nattóból vonnak ki.
elengedhetetlen a zsírban oldódó K-vitamin jelenléte. E mellett szerepet kap a
sejtek növekedésében, a máj méregtelenítésében, hozzájárul a csontok és az
érrendszer, így a szív egészségéhez, fokozza az inzulintermelést, valamint
segíthet a rák és a szellemi leépülés megelőzésében.Legfontosabb hatása, hogy
rövid idő alatt visszaállítja a kalcium egyensúlyt. Aktiválja szervezetünkben az
osteocalcin nevű fehérjét, amely így a vérben keringő kalciumot a csontokhoz
tudja szállítani, hogy ténylegesen megtörténhessen annak beépülése. Sőt, a
K2vitamin gondoskodik arról, hogy a kalcium ne távozzon a csontokból, illetve
?visszafogja? a természetes csontbomlási folyamatokat, ezáltal akadályozza a
kóros csontritkulást. A K2-vitamin egy másik fehérjét is aktivál, rövidítve ez
az MGP, amely ennek hatására az érfalról eltávolítja az oda igyekvő, vagy már
oda beépült kalciumot, azaz az érelmeszesedés ellen dolgozik, védelmet nyújtva
ezáltal az ebből fakadó szív és érrendszeri betegségekkel szemben. Ráadásul
ennek révén a vesekő és az izületi gyulladások kialakulását is gátoljaA
természeti népeknél azért nincs csontritkulás és érelmeszesedés, mert sok
K2-vitamint fogyasztanak természetes élelmeiken keresztül. Ezt azonban az
átlagos magyarországi étrend sajnos nem biztosítja. A K-vitamin két fő formáját
különböztetjük meg: a K1 és a K2-vitamint. A K1-vitamin ugyan zöld növények
fogyasztásával bevihető, de felszívódási aránya csak 10% körül van, ami nagyon
alacsony. A K2-vitamint baktériumok állítják elő: részben nyers tejtermékekből,
erjesztett zöldségekből juthatunk hozzá, részben bélrendszerünk is előállít
K2-vitamint, de csak az ? általában elenyésző mennyiségben ? szervezetünkbe
bejutott K1-vitaminból tudjuk magunknak szintetizálni. Tovább rontja a
helyzetet, ha a vastagbélben felhalmozódó méreg- és salakanyagok vagy a
hosszantartó antibiotikum kúra miatt rosszul működik a bélflóra, hiszen ilyenkor
a K2-vitamin termelődése drasztikusan lecsökken, és még fontosabbá válik a külső
pótlás.A K1-el ellentétben a K2-vitamin felszívódása közel 100%-os, ezért
étrend-kiegészítőként ennek fogyasztása sokkal előnyösebb és hatékonyabb.
Ráadásul a G&G készítménye a K2vitamint úgynevezett MK-7 formában
tartalmazza. Az MK-7 a K2-vitamin leggyorsabban felszívódó formája, amit egy
hagyományos japán erjesztett szója ételből, a nattóból vonnak ki.
Adatlap
Ár: | 14.500 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.19 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "K2-vitamin 200mcg 90 kapszula ? G&G" című hirdetést látja. (fent)