Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

BioMenü BIO ACAI bogyó por 60 g

BioMenü BIO Acai berry por Tulajdonságok: - Fagyasztva szárított Acai bogyó
gyümölcs - Gazdag E-vitamin forrás - Erősíti az immunrendszert - Rendkívül
gazdag szerves növényi fehérjében - Omega zsírsavtartalma Omega-6 és
Omega-9-igen jó hatással vannak az idegrendszerre - Antioxidáns, baktériumölő,
gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van - A zsírsav aránya az acaiban
olyan, mint az olíva olajban Az acai berry bogyó vagy gyümölcs az amazóniai
esőerdőben lelhető fel, pálmán nő és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő.
Az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, rendkívül
ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi
antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában. Az
elmúlt néhány évben Amerika egyik legkeresettebb fogyást segítő, természetes
étrendkiegészítője lett. A legegészségesebb ételnek tartják, kiemelkedően magas
az antioxidáns tartalma, s nagyon sok mikrotápanyagot tartalmaz olyan komplex
formában, amelyekhez hagyományos étrenddel nem jutnánk hozzá. Jótékony hatásai
Az acai áfonya hatékonyan segíti a fogyást, mivel rengeteg mikrotápanyagot
tartalmaz. Az elhízások egyik fő oka a vitaminhiány, melyet számos kutatással
alátámasztottak: a túlsúllyal rendelkező személyek már akkor is kevesebbet
esznek, ha multivitaminokat szednek. Az acai berry pedig értékes
tápanyagtartalmának köszönhetően természetes úton csökkenti az éhségérzetet,
gyorsítja az anyagcserét, mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet, növeli az
energiaszintet. Tulajdonságai Erőteljes antioxidáns tulajdonsága révén
immunerősítő, segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival
szemben. Az açai bogyó az anthocianinok természetes elegye. Az anthocianinok
nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű,
pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az
egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet
keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke igen
jelentős, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök között található! A
bogyó igen gazdag E-vitamin forrás is, mely szintén erősíti az immunrendszert.
Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét
is. A bogyó omega zsírsavtartalma-omega-6 és omega-9-igen jó hatással vannak az
idegrendszerre, hiszen ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges
idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához. Ezenkívül segítenek
meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív tréninget követően, és
bizonyítottan csökkenti az LDL-, és fenntartják a HDL koleszterinszintet. A
zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban. Tanulmányok szerint ez
is hozzájárul ahhoz, hogy a mediterrán országokban olyan alacsony a
szívbetegségek aránya. Az aminosavak létfontosságúak az izom megfelelő
összehúzódásához, fejlődéséhez, regenerációjához, és az állóképesség, az erő,
valamint a folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai egy majdnem
tökéletes aminosav-összeállítást tartalmaz. Az acai bogyónak antioxidáns,
baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőségesen
találhatók benne antocianinok, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját
alkotják. Felhasználás: Javasoljuk, hogy naponta 1-2 kiskanál port tejben vagy
gyümölcslében feloldva vegye be.

Tovább
Adatlap
Ár: 6.080 Ft
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.07.07
Eddig megtekintették 34 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

BioMenü BIO ACAI bogyó por 60 g
Lehetőségek
Megosztók

Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "BioMenü BIO ACAI bogyó por 60 g" című hirdetést látja. (fent)