Fermentált Fekete Fokhagyma 30 kapszula
800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban,
szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál
működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért. Szerves
fermentált fekete fokhagyma Vegán készítmény Gluténmentes termék Mesterséges
tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül Egyedülálló, növényi kapszulába zárt
formula Magas, 800 mg hatóanyagtartalom Ami 12000 mg porított fokhagyma
őrleménynek felel meg Nincs se szag, se kellemetlen utóíz Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete
fokhagymát a friss fokhagymá?ból állítjuk elő. A fermentációs
gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé?res
színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba
fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős
összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált
hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett
történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. A nyers fokhagyma fekete
fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is
jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb
összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan
nem-enzi?matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a
karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás
hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb
körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves
kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A
fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a
friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma
porított őrlemé?nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált
fekete fokhagyma élettani hatásai 2A fermentált fekete fokhagyma kivonat
hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál
homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot
tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg
tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete
fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk a Natur Tanya®
Fermentált Fekete Fokhagyma terméket? rendszeresen dohányzó személyeknek
cukorbetegeknek azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét azoknak, akik
vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre A KAPSZULA TARTALMA
ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY
ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE
FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK? A kemény kapszulák rendszerint állati
eredetű marha zselatinból, vagy valamilyen rostos növényi anyagból közvetlenül
előállított cellulózból, vagy esetleg pullulánból állnak. Fontos megjegyezni,
hogy a zselatin kapszula nedvességtartalma magasabb a növényi HPMC kapszulákkal
összehasonlítva. A zselatin kb. 10% nedvességet tartalmaz, így az negatív
hatással lehet a fekete fokhagyma organoleptikus (érzékszervi tulajdonságaira).
A fekete fokhagyma higroszkóp (nedvszívó), az ilyen tulajdonsággal rendelkező
anyagok miatt a zselatin kapszula törékennyé válhat, a nedvszívó anyagok
elvonhatják a nedvességtartalmat (víztartalmat) a kapszula falából, emiatt a
fekete fokhagyma csomóssá válhat, összeállhat a kapszulában levő portartalom,
amely negatívan befolyásolja a termék stabilitását is. Így több szempontból is
érdemes inkább az innovatívabb: alacsony nedvességtartalmú
hidroxi-propil-metilcellulóz (HPMC) anyagú kemény kapszulákkal formulázni a
fekete fokhagyma terméket. Ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® SZERVES
FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA terméket többrétegű bliszter csomagolásban került
csomagolásra, amely tovább védi az aktív összetevőket a külső környezeti
hatásoktól. Nettó tömeg: 15,5 g (30 db) Összetevők: fermentált fekete fokhagyma
(Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal,
csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei,
szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj
(hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában Adagolási javaslat: Napi
1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam:
Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hatóanyag a napi adagban 1 kapszulában 2
kapszulában Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből standardizált
S-allil-cisztein 400 mg 400 mcg 800 mg 800 mcg A termék gyártója a Jó Gyártási
Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint
tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. Figyelmeztetés: Az ajánlott
napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén
szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,
vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves kortól alkalmazható.
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon
kezelőorvosával A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék
alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában. Tárolás: Száraz, hűvös helyen,
gyermekek elől elzárva tartandó! OGYÉI ny.sz: 25901/2021
szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál
működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért. Szerves
fermentált fekete fokhagyma Vegán készítmény Gluténmentes termék Mesterséges
tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül Egyedülálló, növényi kapszulába zárt
formula Magas, 800 mg hatóanyagtartalom Ami 12000 mg porított fokhagyma
őrleménynek felel meg Nincs se szag, se kellemetlen utóíz Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete
fokhagymát a friss fokhagymá?ból állítjuk elő. A fermentációs
gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé?res
színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba
fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős
összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált
hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett
történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. A nyers fokhagyma fekete
fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is
jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb
összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan
nem-enzi?matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a
karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás
hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb
körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves
kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A
fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a
friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma
porított őrlemé?nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált
fekete fokhagyma élettani hatásai 2A fermentált fekete fokhagyma kivonat
hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál
homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot
tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg
tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete
fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk a Natur Tanya®
Fermentált Fekete Fokhagyma terméket? rendszeresen dohányzó személyeknek
cukorbetegeknek azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét azoknak, akik
vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre A KAPSZULA TARTALMA
ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY
ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE
FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK? A kemény kapszulák rendszerint állati
eredetű marha zselatinból, vagy valamilyen rostos növényi anyagból közvetlenül
előállított cellulózból, vagy esetleg pullulánból állnak. Fontos megjegyezni,
hogy a zselatin kapszula nedvességtartalma magasabb a növényi HPMC kapszulákkal
összehasonlítva. A zselatin kb. 10% nedvességet tartalmaz, így az negatív
hatással lehet a fekete fokhagyma organoleptikus (érzékszervi tulajdonságaira).
A fekete fokhagyma higroszkóp (nedvszívó), az ilyen tulajdonsággal rendelkező
anyagok miatt a zselatin kapszula törékennyé válhat, a nedvszívó anyagok
elvonhatják a nedvességtartalmat (víztartalmat) a kapszula falából, emiatt a
fekete fokhagyma csomóssá válhat, összeállhat a kapszulában levő portartalom,
amely negatívan befolyásolja a termék stabilitását is. Így több szempontból is
érdemes inkább az innovatívabb: alacsony nedvességtartalmú
hidroxi-propil-metilcellulóz (HPMC) anyagú kemény kapszulákkal formulázni a
fekete fokhagyma terméket. Ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® SZERVES
FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA terméket többrétegű bliszter csomagolásban került
csomagolásra, amely tovább védi az aktív összetevőket a külső környezeti
hatásoktól. Nettó tömeg: 15,5 g (30 db) Összetevők: fermentált fekete fokhagyma
(Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal,
csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei,
szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj
(hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában Adagolási javaslat: Napi
1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam:
Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hatóanyag a napi adagban 1 kapszulában 2
kapszulában Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből standardizált
S-allil-cisztein 400 mg 400 mcg 800 mg 800 mcg A termék gyártója a Jó Gyártási
Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint
tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. Figyelmeztetés: Az ajánlott
napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén
szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,
vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves kortól alkalmazható.
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon
kezelőorvosával A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék
alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában. Tárolás: Száraz, hűvös helyen,
gyermekek elől elzárva tartandó! OGYÉI ny.sz: 25901/2021
Adatlap
Ár: | 3.627 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.10.26 |
Eddig megtekintették 29 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Fermentált Fekete Fokhagyma 30 kapszula" című hirdetést látja. (fent)