Évszakok konyhája
Évszakok konyhája Chuck Williams számos ínycsiklandó csemegéjét rejti a mindig
friss hozzávalókból kreált 200 recept mindegyike, melyeket eredetileg a
díjnyertes mesterszakács, szerző és oktató, televíziós műsorok ünnepelt
háziasszonya, Joanne Weir állított össze. A receptek mellett nagyszerű fotók
segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként
csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai
fogásra bukkanhatunk.Ízelítő a tartalomból: Rákfelfújt, kagylóval, töltött
cukkinivirág, citromos-lime-os sajttorta, paradicsomos-hagymás lepény, csőben
sült bogyós gyümölcs, gyömbéres tökpüré, juharlevél keksz, vérnarancs mimóza,
homár mandarinos-snidlinges vajjal, datolyaszilva-puding.
friss hozzávalókból kreált 200 recept mindegyike, melyeket eredetileg a
díjnyertes mesterszakács, szerző és oktató, televíziós műsorok ünnepelt
háziasszonya, Joanne Weir állított össze. A receptek mellett nagyszerű fotók
segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként
csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai
fogásra bukkanhatunk.Ízelítő a tartalomból: Rákfelfújt, kagylóval, töltött
cukkinivirág, citromos-lime-os sajttorta, paradicsomos-hagymás lepény, csőben
sült bogyós gyümölcs, gyömbéres tökpüré, juharlevél keksz, vérnarancs mimóza,
homár mandarinos-snidlinges vajjal, datolyaszilva-puding.
Adatlap
Ár: | 3.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.12 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Évszakok konyhája" című hirdetést látja. (fent)