Hungarian Culinary Art
Hungarian Culinary Art Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi
nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar
Konyha Legjobbjait. Receptek: Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi
tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke,
Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós
csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó
Hajni módra, Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel,
Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi
töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés
borda, Stefánia vagdalt. Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska,
Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes
krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar
Konyha Legjobbjait. Receptek: Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi
tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke,
Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós
csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó
Hajni módra, Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel,
Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi
töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés
borda, Stefánia vagdalt. Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska,
Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes
krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
Adatlap
Ár: | 2.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.30 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hungarian Culinary Art" című hirdetést látja. (fent)