Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

Hungarian Culinary Art

Hungarian Culinary Art Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi
nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar
Konyha Legjobbjait. Receptek: Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi
tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke,
Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós
csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó
Hajni módra, Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel,
Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi
töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés
borda, Stefánia vagdalt. Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska,
Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes
krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.290 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.12.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Hungarian Culinary Art
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hungarian Culinary Art" című hirdetést látja. (fent)