Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

A bor készítése és kezelése

A bor készítése és kezelése A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a
népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az
őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az
emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala. Egyeseknek
élvezeti cikként szolgál, másoknak viszont a mindennapi táplálkozás fontos
kiegészítő fogyasztási cikke. De fontos szerepet tölt be a közegészségügy terén
is, részben a járványos betegségek elhárításában, a megelőző védekezésben,
részben pedig a gyógyításban, illetve a legyengült betegségeknél a szervezet
részére gyorsan értékesülő tápszerként alkalmazva. Ünnepi lakoma a magán-, köz-,
vagy nemzetközi életben bor nélkül el sem képzelhető. A mai Magyarországon újra
reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák,
fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen
események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők,
borkedvelők létszáma.

Tovább
Adatlap
Ár: 3.990 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.12.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A bor készítése és kezelése
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A bor készítése és kezelése" című hirdetést látja. (fent)