Főzzünk fűszernövényekkel
Főzzünk fűszernövényekkel A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a
főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy
tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a
zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó,
egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak. A könyv
második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető
vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy
a réti legyezőfű. Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel,
mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és
fűszernövényeket a konyhában.
főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy
tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a
zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó,
egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak. A könyv
második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető
vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy
a réti legyezőfű. Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel,
mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és
fűszernövényeket a konyhában.
Adatlap
Ár: | 1.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.02 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Főzzünk fűszernövényekkel" című hirdetést látja. (fent)