A jó házi konyha - Így kell főzni!
A jó házi konyha - Így kell főzni! A közmondás szerint: ?Az ember nem azért él,
hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen.? Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet
szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a
szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is. A
könyv számtalan receptet tartalmaz és igazi kulináris ritkaság, annak ellenére,
hogy már több mint száz éves. A receptek között találunk sülteket, leveseket,
süteményeket, tortákat és sok-sok tanácsot az elkészítésükkel, tálalásukkal,
terítéssel, valamint a vendéglátással kapcsolatban. Ezért is ajánljuk minden
kedves Olvasónknak, akik a szakács- és cukrásztudományt el szeretnék sajátítani,
mert ezzel a művel egy igazi tankönyvet is a kezükbe kapnak. A szerző az alábbi
tanácsot adja: - Olvassuk el jól, figyelmesen a leírást. - Minden hozzávalóról
idejében gondoskodjunk, hogy kellő időben minden kéznél legyen. - Minden
hozzávaló kifogástalan jó legyen. - A készítést elejétől v égéig a legnagyobb
figyelemmel, pontossággal és türelemmel, az előírás szerint végezzük, mert csak
mindezeket figyelembe véve koronázhatja siker munkánkat. A mű az eredeti kiadás
reprint változata.
hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen.? Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet
szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a
szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is. A
könyv számtalan receptet tartalmaz és igazi kulináris ritkaság, annak ellenére,
hogy már több mint száz éves. A receptek között találunk sülteket, leveseket,
süteményeket, tortákat és sok-sok tanácsot az elkészítésükkel, tálalásukkal,
terítéssel, valamint a vendéglátással kapcsolatban. Ezért is ajánljuk minden
kedves Olvasónknak, akik a szakács- és cukrásztudományt el szeretnék sajátítani,
mert ezzel a művel egy igazi tankönyvet is a kezükbe kapnak. A szerző az alábbi
tanácsot adja: - Olvassuk el jól, figyelmesen a leírást. - Minden hozzávalóról
idejében gondoskodjunk, hogy kellő időben minden kéznél legyen. - Minden
hozzávaló kifogástalan jó legyen. - A készítést elejétől v égéig a legnagyobb
figyelemmel, pontossággal és türelemmel, az előírás szerint végezzük, mert csak
mindezeket figyelembe véve koronázhatja siker munkánkat. A mű az eredeti kiadás
reprint változata.
Adatlap
Ár: | 3.690 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.10.31 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A jó házi konyha - Így kell főzni!" című hirdetést látja. (fent)