Gui Gedda, Marie-Pierre Moine - Provence ízei
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos
füge ? a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus
ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból,
hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube,
töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál
konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és
nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a
provence-i konyha legnagyobb ismerőjének. Marie-Pierre Moine több mint húsz éves
tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste
magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a
House and Garden című magazin hasábjain.
füge ? a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus
ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból,
hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube,
töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál
konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és
nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a
provence-i konyha legnagyobb ismerőjének. Marie-Pierre Moine több mint húsz éves
tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste
magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a
House and Garden című magazin hasábjain.
Adatlap
Ár: | 5.620 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.09.21 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Gui Gedda, Marie-Pierre Moine - Provence ízei" című hirdetést látja. (fent)