A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr.
Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati
ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és
egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen
szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár
István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és
tudását is összegzi.
Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati
ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és
egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen
szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár
István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és
tudását is összegzi.
Adatlap
Ár: | 3.490 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.02 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése" című hirdetést látja. (fent)