Otthon, piték, napsütés
Otthon, piték, napsütés Egy finom pite bármelyik évszakban megkoronázhatja a
napunkat, megédesítheti a családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a
barátokat. Titka a gondosan összeállított tészta, a kreatívan variálható
töltelék, no meg a szív és a lélek, amivel készítik. Kerek Brigi pités könyve
izgalmas, a szerző tippjeivel fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi
változatoktól a könnyű nyári ínyencségeken keresztül a melengető őszi és
egyszerűen összeállítható téli finomságokig. Kipróbálhatjuk, mi sül ki a fanyar
rebarbara és az édes eper párosításából, mi a titka a jó sárgabarackos-joghurtos
galette-nek és a nagyi almás pitéjének, milyen ízélményt nyújt a sütőtökös
quiche kecskesajttal megfejelve, vagy hogyan bolondítja meg egy kis forralt bor,
netán rozépezsgő a tölteléket. A gazdagon illusztrált könyv tálcán kínálja
nekünk az alap pitetészták elkészítésének fortélyait, figyelemmel a nemzetközi
gasztronómiai palettára, de praktikus tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy milyen
konyhai eszközöket célszerű választani egy pite sikeres elkészítéséhez. A könyv
végén kisokos segít eligazodni a különböző nemzetek inspiráló variációi között:
vajon mi a különbség az édes kis francia tarte, a forró amerikai pie és a vagány
olasz crostata között.
napunkat, megédesítheti a családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a
barátokat. Titka a gondosan összeállított tészta, a kreatívan variálható
töltelék, no meg a szív és a lélek, amivel készítik. Kerek Brigi pités könyve
izgalmas, a szerző tippjeivel fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi
változatoktól a könnyű nyári ínyencségeken keresztül a melengető őszi és
egyszerűen összeállítható téli finomságokig. Kipróbálhatjuk, mi sül ki a fanyar
rebarbara és az édes eper párosításából, mi a titka a jó sárgabarackos-joghurtos
galette-nek és a nagyi almás pitéjének, milyen ízélményt nyújt a sütőtökös
quiche kecskesajttal megfejelve, vagy hogyan bolondítja meg egy kis forralt bor,
netán rozépezsgő a tölteléket. A gazdagon illusztrált könyv tálcán kínálja
nekünk az alap pitetészták elkészítésének fortélyait, figyelemmel a nemzetközi
gasztronómiai palettára, de praktikus tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy milyen
konyhai eszközöket célszerű választani egy pite sikeres elkészítéséhez. A könyv
végén kisokos segít eligazodni a különböző nemzetek inspiráló variációi között:
vajon mi a különbség az édes kis francia tarte, a forró amerikai pie és a vagány
olasz crostata között.
Adatlap
Ár: | 4.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.10.31 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Otthon, piték, napsütés" című hirdetést látja. (fent)