Ételkészítési ismeretek - Letölthető melléklettel - KP-2270
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva
ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden
témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most
letölthető melléklettel.
ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden
témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most
letölthető melléklettel.
Adatlap
Ár: | 7.190 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2024.06.25 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek - Letölthető melléklettel - KP-2270" című hirdetést látja. (fent)