Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP
A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek,
cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek,
tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények,
a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves
sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit
anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények
jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak
számító tányérdesszertek készítését. A letölthető mellékletben található, az
egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható,
gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a
diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát. A több mint 500
szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak
számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá,
érdekessé teszik a kiadványt.
cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek,
tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények,
a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves
sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit
anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények
jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak
számító tányérdesszertek készítését. A letölthető mellékletben található, az
egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható,
gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a
diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát. A több mint 500
szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak
számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá,
érdekessé teszik a kiadványt.
Adatlap
Ár: | 6.780 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2024.10.13 |
Eddig megtekintették 35 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP" című hirdetést látja. (fent)