Dr. Osztróvszky Antal - Ipari likőrgyártás
A magyar szakirodalomból mindezidáig hiányzott egy olyan nagyobb önálló munka,
mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka
elsősorban a gyakorlati likőrgyártás érdekeit képviseli, az elméleti alapokból
csak annyit vettünk fel a könyv anyagába, amennyi a gyakorlati tudnivalókat, a
helyes és tudatos munka érdekében, kellőképpen megmagyarázza. A könyv számtalan
érdekességet közöl, így többek között a likőrök történeti ismertetésével, a
pálinka és rumgyártással, a likőrök ízesítésével, illatosításával, színezésével
kapcsolatban, de külön ?drogszótár? is található, ami a használatban lévő
zamatanyagot bemutatja. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka
elsősorban a gyakorlati likőrgyártás érdekeit képviseli, az elméleti alapokból
csak annyit vettünk fel a könyv anyagába, amennyi a gyakorlati tudnivalókat, a
helyes és tudatos munka érdekében, kellőképpen megmagyarázza. A könyv számtalan
érdekességet közöl, így többek között a likőrök történeti ismertetésével, a
pálinka és rumgyártással, a likőrök ízesítésével, illatosításával, színezésével
kapcsolatban, de külön ?drogszótár? is található, ami a használatban lévő
zamatanyagot bemutatja. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatlap
Ár: | 3.080 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.05.04 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Osztróvszky Antal - Ipari likőrgyártás" című hirdetést látja. (fent)