Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

Kacsából és libából készült finomságok Jó állapotú antikvár

Kiadó:Geopen Nyelv: magyar Kiadás éve: 2007 ISBN:9789639765269 Kötésmód:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 64 oldal Méret [mm]: 198 x 225 x 6
Franciaországban ?a leggyakrabban elkészített házikacsa-fajták a roueni kacsa,
amelynek íze nagyon közel áll a vadkacsa ízéhez, és amely gyönyörű, hosszúra
szeletelhető húsával az ínyencek nagy kedvence, a nem túl zsíros, puha húsú
nantes-i kacsa, valamint a vaskos, illatos húsú barbarie kacsa. A különféle
libafajták közül a legismertebbek a normandiai, a poitou-i, a guineai, a
bourbonnais és természetesen a toulouse-i liba, amelyet rendszeresen tömnek,
hogy megfelelő minőségű libamájat kapjanak. A kacsa elkészítésénél mindenképpen
távolítsuk el a farktövénél található mirigyeket, amelyek a sütés-főzés során
erős, kellemetlen ízt kölcsönöznek a húsnak. A félig sültre készített
kacsamellet érdemes serpenyőben zsír nélkül egyben megsütni úgy, hogy elsőként a
bőrös felét pirítjuk meg. Mivel a liba rendkívül zsíros, ha libahúst sütünk,
tanácsos a keletkező szaftról többször is lekanalazni a zsírt, és a sütés során
a megmaradt szafttal gyakran meglocsolni a libát, hogy a hús puha, omlós és
ízletes legyen.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.990 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 46 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Kacsából és libából készült finomságok Jó állapotú antikvár
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Kacsából és libából készült finomságok Jó állapotú antikvár" című hirdetést látja. (fent)