
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen
bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb
mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta
egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre,
közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a
vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és
ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban
szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk
felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra
is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi
problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és
táplálkozástudományi szakíró. Az It?s a Veg World After All (A világ mégiscsak
vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from
Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az
articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és
receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással
kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb
mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta
egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre,
közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a
vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és
ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban
szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk
felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra
is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi
problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és
táplálkozástudományi szakíró. Az It?s a Veg World After All (A világ mégiscsak
vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from
Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az
articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és
receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással
kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Adatlap
| Ár: | 3.520 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.20 |
| Eddig megtekintették 0 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben" című hirdetést látja. (fent)





