
Parázs és füst
A nagy sikerű ?Parázs és Füst - a nagy grillkönyv? folytatását tartja a kezében
az olvasó. Ám amíg az első kötet a kezdőknek szólt, a jelenlegi már új szintet
képvisel. A könyv receptjeinek elkészítéséhez már tisztában kell lenni az
alapokkal, így például a biztos tűzkezelés, a direkt- indirekt zónák, valamint a
grill eszközök precíz használatának fortélyaival. A szerző ? Stiller Tamás séf ?
egy különlegességet is tartogat a grill szerelmeseinek. Nemcsak örömgrillezésre
vár mindenkit, hanem egy életmódot is szeretne megkedveltetni. A countryzene, a
cowboyélet mögött lévő gondolatok, tradicionális értékek, az élet szeretete
tárul elénk számos fenséges fogáson keresztül. Az ínycsiklandó ételek és a
meseszép fotók tökéletesen festik le nekünk a vidéki élet ízekkel teli világát,
és olyan kihívások elé is állítja az olvasót, amikor nemcsak egy fogást kell
elkészíteni, hanem egy egész ételsort. Mégpedig olyan alkalmakra, mint a
vendégvárás, egy születésnap, a karácsony vagy éppen egy izgalmas kupadöntő. Az
ételleírásokat követve lépésről lépésre, szigorú menetrend alapján készíthetünk
elképesztő menüket - pontosan úgy, ahogyan azt egy grillbajnokságon is elvárják.
Grillezni bárhol és bármikor lehet: a hátsó kertben vagy természetjárás közben,
és nemcsak nyáron, hanem bármelyik évszakban: a könyvben olyan recepteket is
találunk, melyeket akár 3 °C-ban is elkészíthetünk. A ?Parázs és Füst Négy
évszak? már várja új tulajdonosát, hogy a receptek megelevenedjenek konyhájában,
és egy szépen megterített asztalra kerüljenek, amely körül jó emberek ülnek.
Minden olvasónak azt kívánjuk: legyen igazi grill mesterséf!
az olvasó. Ám amíg az első kötet a kezdőknek szólt, a jelenlegi már új szintet
képvisel. A könyv receptjeinek elkészítéséhez már tisztában kell lenni az
alapokkal, így például a biztos tűzkezelés, a direkt- indirekt zónák, valamint a
grill eszközök precíz használatának fortélyaival. A szerző ? Stiller Tamás séf ?
egy különlegességet is tartogat a grill szerelmeseinek. Nemcsak örömgrillezésre
vár mindenkit, hanem egy életmódot is szeretne megkedveltetni. A countryzene, a
cowboyélet mögött lévő gondolatok, tradicionális értékek, az élet szeretete
tárul elénk számos fenséges fogáson keresztül. Az ínycsiklandó ételek és a
meseszép fotók tökéletesen festik le nekünk a vidéki élet ízekkel teli világát,
és olyan kihívások elé is állítja az olvasót, amikor nemcsak egy fogást kell
elkészíteni, hanem egy egész ételsort. Mégpedig olyan alkalmakra, mint a
vendégvárás, egy születésnap, a karácsony vagy éppen egy izgalmas kupadöntő. Az
ételleírásokat követve lépésről lépésre, szigorú menetrend alapján készíthetünk
elképesztő menüket - pontosan úgy, ahogyan azt egy grillbajnokságon is elvárják.
Grillezni bárhol és bármikor lehet: a hátsó kertben vagy természetjárás közben,
és nemcsak nyáron, hanem bármelyik évszakban: a könyvben olyan recepteket is
találunk, melyeket akár 3 °C-ban is elkészíthetünk. A ?Parázs és Füst Négy
évszak? már várja új tulajdonosát, hogy a receptek megelevenedjenek konyhájában,
és egy szépen megterített asztalra kerüljenek, amely körül jó emberek ülnek.
Minden olvasónak azt kívánjuk: legyen igazi grill mesterséf!
Adatlap
| Ár: | 6.930 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 7 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Parázs és füst" című hirdetést látja. (fent)





