
BBQ a javából
ELŐKÉSZÍT, FÜSTÖL, BEFAL Útmutató a hús füstöléséhez - lépésről lépésre
Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, és
épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt
pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal és a
BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének
rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját
marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül ízletes
barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még: Praktikus szmóker
illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-,
csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez Kezdő, középhaladó és
haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és onnan
haladhassunk a nagyobb kihívások felé Eredeti ötletek lenyűgöző
barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és
káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés Minden szószt, szárazpácot,
sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet A Texasra,
Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi
barbecue-stílusok közelebbi bemutatását A BBQ a javából mind az új szmókerüket
frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges
recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue
ételeinkre vágyjon. Receptekkel Sörösdobozos csirke Hikorival füstölt sertés
hasalja ?Egész napos? füstölt marhaszegy Homárfarok tengerparti módra Tépett
sertéshús tacóban, salsa verdével
Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, és
épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt
pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal és a
BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének
rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját
marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül ízletes
barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még: Praktikus szmóker
illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-,
csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez Kezdő, középhaladó és
haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és onnan
haladhassunk a nagyobb kihívások felé Eredeti ötletek lenyűgöző
barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és
káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés Minden szószt, szárazpácot,
sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet A Texasra,
Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi
barbecue-stílusok közelebbi bemutatását A BBQ a javából mind az új szmókerüket
frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges
recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue
ételeinkre vágyjon. Receptekkel Sörösdobozos csirke Hikorival füstölt sertés
hasalja ?Egész napos? füstölt marhaszegy Homárfarok tengerparti módra Tépett
sertéshús tacóban, salsa verdével
Adatlap
| Ár: | 4.800 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.27 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "BBQ a javából" című hirdetést látja. (fent)





