
Cukrásztitkok
Ez egy nem klasszikus értelemben vett gasztronómiai könyv. Német-magyar
cukrászként olyan segítséget szeretnék adni az olvasóknak, amit eddig nem kaptak
meg: a mai cukrászvilág titkainak könyvét. Többek között olvashatsz arról,
hogyan hozhatunk helyre egy elrontott krémet, mi a különbség a lisztek között,
miért nem szükséges felfuttatni az élesztőt, honnan tudjuk megállapítani, hogy
romlott-e a tojás, anélkül, hogy feltörnénk, és hogy mi a hasonlóság a churros
és a magyar képviselőfánk között. Ha eddig nem mertél belevágni a sütésbe, vagy
ha sok kudarc ért egy-egy sütemény elkészítésekor, akkor ez a könyv neked szól!
Tippek, trükkök és módszerek, klasszikus és különleges receptekkel ötvözve,
amelyekkel a sütés nemcsak élmény, de siker is lesz!
cukrászként olyan segítséget szeretnék adni az olvasóknak, amit eddig nem kaptak
meg: a mai cukrászvilág titkainak könyvét. Többek között olvashatsz arról,
hogyan hozhatunk helyre egy elrontott krémet, mi a különbség a lisztek között,
miért nem szükséges felfuttatni az élesztőt, honnan tudjuk megállapítani, hogy
romlott-e a tojás, anélkül, hogy feltörnénk, és hogy mi a hasonlóság a churros
és a magyar képviselőfánk között. Ha eddig nem mertél belevágni a sütésbe, vagy
ha sok kudarc ért egy-egy sütemény elkészítésekor, akkor ez a könyv neked szól!
Tippek, trükkök és módszerek, klasszikus és különleges receptekkel ötvözve,
amelyekkel a sütés nemcsak élmény, de siker is lesz!
Adatlap
| Ár: | 9.410 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.15 |
| Eddig megtekintették 3 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cukrásztitkok" című hirdetést látja. (fent)





