
Spanyol konyha lépésről lépésre - Ízek és kutúrák 8.
Közös vonásuk azonban a hagyományos ízek dominanciája, az olívaolaj szinte
kizárólagos alkalmazása és a sertéshús kiemelkedően fontos szerepe.
Spanyolország gasztronómiai körképe azonban nem teljes a kelta, római vagy arab
hatások, illetve az Újvilágból érkező és az ország kulináris szokásait
alapjaiban megváltoztató élelmiszerek nélkül.
kizárólagos alkalmazása és a sertéshús kiemelkedően fontos szerepe.
Spanyolország gasztronómiai körképe azonban nem teljes a kelta, római vagy arab
hatások, illetve az Újvilágból érkező és az ország kulináris szokásait
alapjaiban megváltoztató élelmiszerek nélkül.
Adatlap
| Ár: | 1.200 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.05 |
| Eddig megtekintették 4 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Spanyol konyha lépésről lépésre - Ízek és kutúrák 8." című hirdetést látja. (fent)





