
Dr. Ketter László - Gasztronómiánk krónikája
Élelmezésünk távoli múltjának és jövőjének érdekes regénye ez a könyv. A szerző
több, mint negyven éves mezőgazdasági, élelmiszer- és vendéglátóipari
tevékenysége során sok-sok értékes adatot gyűjtött élelmezésünk technikájáról,
annak kialakulásáról. Az igazi magyar konyha jellegzetes nyersanyagait,
feldolgozási módszereit ismerheti meg az olvasó e rendkívül olvasmányos
stílusban megírt, sok rajzzal illusztrált műből. Részletezi az étellé
feldolgozott élelmiszeranyagok múltba vesző eredetét, nevük származását,
hazánkba jutásuk útját. Kifejti feldolgozási technológiájuk tudományos értelmét
és annak kedvező vagy káros hatását ételeink táplálkozási-élettani értékére.
Népélelmezésünk ma is kimutatható fogyatékosságait sem hallgatja el, és
kiigazításuk lehetőségeire is rámutat.
több, mint negyven éves mezőgazdasági, élelmiszer- és vendéglátóipari
tevékenysége során sok-sok értékes adatot gyűjtött élelmezésünk technikájáról,
annak kialakulásáról. Az igazi magyar konyha jellegzetes nyersanyagait,
feldolgozási módszereit ismerheti meg az olvasó e rendkívül olvasmányos
stílusban megírt, sok rajzzal illusztrált műből. Részletezi az étellé
feldolgozott élelmiszeranyagok múltba vesző eredetét, nevük származását,
hazánkba jutásuk útját. Kifejti feldolgozási technológiájuk tudományos értelmét
és annak kedvező vagy káros hatását ételeink táplálkozási-élettani értékére.
Népélelmezésünk ma is kimutatható fogyatékosságait sem hallgatja el, és
kiigazításuk lehetőségeire is rámutat.
Adatlap
| Ár: | 850 Ft |
| Könyvkereső: | Szakkönyv |
| Feladás dátuma: | 2025.12.11 |
| Eddig megtekintették 5 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Ketter László - Gasztronómiánk krónikája" című hirdetést látja. (fent)





