
GENNARO KONYHÁJA
Laktató és pénztárcabarát olasz ételek Szerző: Gennaro Contaldo HVG Kiadó, 2024
Hogyan készíthetünk fenséges lakomát a legegyszerűbb, könnyen beszerezhető,
mindenki számára megfizethető alapanyagokból? Gennaro Contaldo nem csupán
szakács, hanem az olasz konyha élő legendája, akinek tudása mélyen gyökerezik az
olasz gasztronómia hagyományaiban. Gyerekkora óta az olasz ,,cucina povera?,
azaz a szegények konyhája ételeivel nőtt fel, melyek máig a tradicionális olasz
konyha alapját képezik. Az olasz konyha egyszerűsége és varázsa abban rejlik,
hogy minőségi, gondosan kiválasztott és egészséges alapanyagokat használ, melyek
ízét páratlanul ötvözi. Az olasz háziasszonyok kreativitása külön dicséretet
érdemel, hiszen az olasz konyha irányzata éppen a legszűkösebb időkben született
meg. A szezonális alapanyagok használata és a maradékok okos felhasználása
mindennapos gyakorlat volt, és ez a hagyomány ma is él. Contaldo közel 90
autentikus olasz receptet mutat be könyvében, melyek között olyan ikonikus
ételek is megtalálhatók, mint például a toszkán bableves, vagy a nápolyi
burgonyatorta. Emellett olyan kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb fogások is
helyet kapnak, mint a pizza fritta vagy a padlizsános sült tészta. A receptek
egyszerűek, ám rendkívül ízletesek, és garantáltan sokak kedvenceivé válnak.
Ezáltal Contaldo műve nem csupán egy receptkönyv, hanem egy igazi olasz
gasztronómiai kaland, mely mélyebb betekintést nyújt az olasz konyha
sokszínűségébe és gazdagságába. ?Jól bevált, klasszikus fogások maradékmentéshez
Jamie Oliver A kötet adatai: Formátum: 196x246 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés
éve: 2024 Terjedelem: 192 oldal
Hogyan készíthetünk fenséges lakomát a legegyszerűbb, könnyen beszerezhető,
mindenki számára megfizethető alapanyagokból? Gennaro Contaldo nem csupán
szakács, hanem az olasz konyha élő legendája, akinek tudása mélyen gyökerezik az
olasz gasztronómia hagyományaiban. Gyerekkora óta az olasz ,,cucina povera?,
azaz a szegények konyhája ételeivel nőtt fel, melyek máig a tradicionális olasz
konyha alapját képezik. Az olasz konyha egyszerűsége és varázsa abban rejlik,
hogy minőségi, gondosan kiválasztott és egészséges alapanyagokat használ, melyek
ízét páratlanul ötvözi. Az olasz háziasszonyok kreativitása külön dicséretet
érdemel, hiszen az olasz konyha irányzata éppen a legszűkösebb időkben született
meg. A szezonális alapanyagok használata és a maradékok okos felhasználása
mindennapos gyakorlat volt, és ez a hagyomány ma is él. Contaldo közel 90
autentikus olasz receptet mutat be könyvében, melyek között olyan ikonikus
ételek is megtalálhatók, mint például a toszkán bableves, vagy a nápolyi
burgonyatorta. Emellett olyan kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb fogások is
helyet kapnak, mint a pizza fritta vagy a padlizsános sült tészta. A receptek
egyszerűek, ám rendkívül ízletesek, és garantáltan sokak kedvenceivé válnak.
Ezáltal Contaldo műve nem csupán egy receptkönyv, hanem egy igazi olasz
gasztronómiai kaland, mely mélyebb betekintést nyújt az olasz konyha
sokszínűségébe és gazdagságába. ?Jól bevált, klasszikus fogások maradékmentéshez
Jamie Oliver A kötet adatai: Formátum: 196x246 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés
éve: 2024 Terjedelem: 192 oldal
Adatlap
| Ár: | 6.800 Ft |
| A hirdető: | Kereskedőtől |
| Értékesítés típusa: | Eladó |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 13 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "GENNARO KONYHÁJA" című hirdetést látja. (fent)





