Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9.cm
Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9.cm A Tim Malzer Kamagata sorozat
szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek.
A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15)
rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység
jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések
acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi
igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata
karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A
precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem
gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű.
Tökéletes japán minőség és pontosság.Kis méretű, általános konyhakés, vágási és
aprítási feladatokra.Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A
legtöbbet használt kés a konyhában.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta
létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó
képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő
minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg
a KAI séf kések globális elismerését.
szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek.
A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15)
rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység
jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések
acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi
igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata
karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A
precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem
gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű.
Tökéletes japán minőség és pontosság.Kis méretű, általános konyhakés, vágási és
aprítási feladatokra.Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A
legtöbbet használt kés a konyhában.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta
létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó
képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő
minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg
a KAI séf kések globális elismerését.
Adatlap
Ár: | 25.990 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.03 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9.cm" című hirdetést látja. (fent)