Natur Tanya Fermentált PAPAYA Koncentrátum Nonival 500ml
Natur Tanya® fermentált Papaya koncentrátum - Saccharomyces boulardii
fermentációval. NATUR TANYA® FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM Saccharomyces
boulardii élesztőgomba fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum.
Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta
használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit,
tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.
TERMÉSZETES TÓRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL FERMENTÁLT PAPAYA GYÜMÖLCSLÉ ÉS PAPAYA
PÉP NONIVAL DÚSÍTVA, AMI TÁMOGATJA AZ IMMUNITÁST GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TELÍTETT ZSÍRTÓL MENTES
16 ADAG MI AZ A FERMENTÁLÁS? A fermentálás az, amikor az élelmiszer barátságos,
élő mikroorganizmusok tevékenységének hatására valódi szuperélelmiszerré
(SUPERFOOD) változik. A fermentáció oxigén hiányában (anaerob körülmények
között) és olyan jótékony mikroorganizmusok enzimjeinek (élesztőgombák,
penészgombák és baktériumok) jelenlétében zajlik le, melyek energiájukat
erjesztés/fermentáció útján nyerik. A fermentált papaya előnyei:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8870802/ MIÉRT JÓ A FERMENTÁLÁS? A
fermentációnak számos funkciója van, pl. új ízeket és textúrákat kölcsönöz az
ételnek, meghosszabbítja eltarthatóságukat, megemeli bizonyos tápanyagok
mennyiségét vagy épp újakat hoz létre (egyedi bioaktív fitokemikáliákat,
antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket), illetve megnöveli a
vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását, semlegesíti a tápanyagok
felszívódását nehezítő, ártalmas és allergén antitápanyagokat. A FERMENTÁCIÓ A
JÓTÉKONY BAKTÉRIUMOK NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS SZÍNESÍTÉSÉHEZ MEGFELELŐ KÖRNYEZETET
BIZTOSÍT A BÉLMIKROBIOMBAN, AMI TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉS, AZ IMMUNRENDSZER ÉS A
SEJTEK EGÉSZSÉGÉT. A fermentált élelmiszerek egészségügyi előnyei:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28945458/ A FERMENTÁLT PAPAYA VÉGTERMÉK
KELETKEZÉSÉNEK A LÉPÉSEI: a fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben
gyűjtött gyümölcsökből származik a magas minőségű kritériumoknak megfelelve a
gyárakban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai,
organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre,
standardizálásra A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely
során Saccharomyces Boulardii élőflórát adnak hozzá. A fermentáció addig tart,
amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal
minőségi terméket létrehozva A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid
bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét
legfeljebb 40 °C fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és
ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait. KIKNEK AJÁNLJUK A
FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMOT? - az emésztés támogatásához - fogyókúrázóknak,
csökkentett energia-bevitel mellett - magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
- kiegyensúlyozott, változatos étrendet követőknek - az immunrendszer
támogatására (nonival dúsítva) TUDTAD, HOGY: - a papaya gyümölcséből
fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani,
amit papainnak neveznek - a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag
aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok Napi adag:
30 ml Adagok száma a termékben: 16 Átlagos tápérték 30 ml-ben (3 evőkanálban)
100 ml-ben Energia 51 kJ/12 kcal 170 kJ/40 kcal (RI%*:2%) Zsír amelyből telített
zsírsavak 0 g 0 g 0 g (RI%*:0%) 0 g (RI%*:0%) Szénhidrát amelyből cukrok 3 g 2,6
g 10 g (RI%*:3,84%) 8,7 g (RI%*:9,67%) Fehérje < 0,5 g < 0,5 g (RI%*:0,2%)
Só 0,02 g 0,06 g (RI%*:1%) Hatóanyagok a napi adagban 30 ml-ben (3 evőkanálban)
Fermentált papaya gyümölcslé 25,5 ml Papaya gyümölcspép 2,4 ml Noni gyümölcslé
0,3 ml *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000
kcal). Adagolási javaslat: Napi 30 ml (3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két
részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel
elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam: Minimum 50 nap (3
palack), maximum 160 nap (10 palack). Összetevők: fermentált papaya (Carica
papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor,
noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát,
nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma.
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén
szedése nem ajánlott. A termék gyártója a termékbiztonság és az egyenletes
termékminőség érdekében a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő,
illetve ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart
fenn. A KÉSZÍTMÉNY TERMÉSZETES VOLTÁBÓL EREDŐEN ÜLEDÉKKÉPZŐDÉS ELŐFORDULHAT, EZ
AZONBAN NEM BEFOLYÁSOLJA A TERMÉK MINŐSÉGÉT ÉS HATÉKONYSÁGÁT. A KÉSZÍTMÉNY
SZÍNE, ÍZE, ÁLLAGA TERMÉKENKÉNT VÁLTOZHAT. A TERMÉK TULAJDONSÁGAINAK JOBB
MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN A OPÁLOS PET PALACKOT HASZNÁLUNK. 3 éves kortól napi fél
adag ajánlott A termék alkalmazható vérhígító mellett A termék alkalmazható
cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalma beépítésre kerül
a diétába, ez 3 grammot jelent A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás
időszakában Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
OGYÉI ny.sz: 29634/2022
fermentációval. NATUR TANYA® FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM Saccharomyces
boulardii élesztőgomba fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum.
Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta
használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit,
tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.
TERMÉSZETES TÓRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL FERMENTÁLT PAPAYA GYÜMÖLCSLÉ ÉS PAPAYA
PÉP NONIVAL DÚSÍTVA, AMI TÁMOGATJA AZ IMMUNITÁST GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TELÍTETT ZSÍRTÓL MENTES
16 ADAG MI AZ A FERMENTÁLÁS? A fermentálás az, amikor az élelmiszer barátságos,
élő mikroorganizmusok tevékenységének hatására valódi szuperélelmiszerré
(SUPERFOOD) változik. A fermentáció oxigén hiányában (anaerob körülmények
között) és olyan jótékony mikroorganizmusok enzimjeinek (élesztőgombák,
penészgombák és baktériumok) jelenlétében zajlik le, melyek energiájukat
erjesztés/fermentáció útján nyerik. A fermentált papaya előnyei:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8870802/ MIÉRT JÓ A FERMENTÁLÁS? A
fermentációnak számos funkciója van, pl. új ízeket és textúrákat kölcsönöz az
ételnek, meghosszabbítja eltarthatóságukat, megemeli bizonyos tápanyagok
mennyiségét vagy épp újakat hoz létre (egyedi bioaktív fitokemikáliákat,
antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket), illetve megnöveli a
vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását, semlegesíti a tápanyagok
felszívódását nehezítő, ártalmas és allergén antitápanyagokat. A FERMENTÁCIÓ A
JÓTÉKONY BAKTÉRIUMOK NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS SZÍNESÍTÉSÉHEZ MEGFELELŐ KÖRNYEZETET
BIZTOSÍT A BÉLMIKROBIOMBAN, AMI TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉS, AZ IMMUNRENDSZER ÉS A
SEJTEK EGÉSZSÉGÉT. A fermentált élelmiszerek egészségügyi előnyei:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28945458/ A FERMENTÁLT PAPAYA VÉGTERMÉK
KELETKEZÉSÉNEK A LÉPÉSEI: a fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben
gyűjtött gyümölcsökből származik a magas minőségű kritériumoknak megfelelve a
gyárakban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai,
organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre,
standardizálásra A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely
során Saccharomyces Boulardii élőflórát adnak hozzá. A fermentáció addig tart,
amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal
minőségi terméket létrehozva A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid
bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét
legfeljebb 40 °C fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és
ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait. KIKNEK AJÁNLJUK A
FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMOT? - az emésztés támogatásához - fogyókúrázóknak,
csökkentett energia-bevitel mellett - magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
- kiegyensúlyozott, változatos étrendet követőknek - az immunrendszer
támogatására (nonival dúsítva) TUDTAD, HOGY: - a papaya gyümölcséből
fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani,
amit papainnak neveznek - a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag
aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok Napi adag:
30 ml Adagok száma a termékben: 16 Átlagos tápérték 30 ml-ben (3 evőkanálban)
100 ml-ben Energia 51 kJ/12 kcal 170 kJ/40 kcal (RI%*:2%) Zsír amelyből telített
zsírsavak 0 g 0 g 0 g (RI%*:0%) 0 g (RI%*:0%) Szénhidrát amelyből cukrok 3 g 2,6
g 10 g (RI%*:3,84%) 8,7 g (RI%*:9,67%) Fehérje < 0,5 g < 0,5 g (RI%*:0,2%)
Só 0,02 g 0,06 g (RI%*:1%) Hatóanyagok a napi adagban 30 ml-ben (3 evőkanálban)
Fermentált papaya gyümölcslé 25,5 ml Papaya gyümölcspép 2,4 ml Noni gyümölcslé
0,3 ml *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000
kcal). Adagolási javaslat: Napi 30 ml (3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két
részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel
elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam: Minimum 50 nap (3
palack), maximum 160 nap (10 palack). Összetevők: fermentált papaya (Carica
papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor,
noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát,
nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma.
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén
szedése nem ajánlott. A termék gyártója a termékbiztonság és az egyenletes
termékminőség érdekében a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő,
illetve ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart
fenn. A KÉSZÍTMÉNY TERMÉSZETES VOLTÁBÓL EREDŐEN ÜLEDÉKKÉPZŐDÉS ELŐFORDULHAT, EZ
AZONBAN NEM BEFOLYÁSOLJA A TERMÉK MINŐSÉGÉT ÉS HATÉKONYSÁGÁT. A KÉSZÍTMÉNY
SZÍNE, ÍZE, ÁLLAGA TERMÉKENKÉNT VÁLTOZHAT. A TERMÉK TULAJDONSÁGAINAK JOBB
MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN A OPÁLOS PET PALACKOT HASZNÁLUNK. 3 éves kortól napi fél
adag ajánlott A termék alkalmazható vérhígító mellett A termék alkalmazható
cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalma beépítésre kerül
a diétába, ez 3 grammot jelent A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás
időszakában Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
OGYÉI ny.sz: 29634/2022
Adatlap
Ár: | 5.131 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
A hirdető adatai
Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Natur Tanya Fermentált PAPAYA Koncentrátum Nonival 500ml" című hirdetést látja. (fent)