GAL Omega-3 Eco 60 kapszula
Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát
alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő
apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern
előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. A halak feldolgozása
a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás ? TOTOX < 5 Az eleve tiszta
halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott
eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen
szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A
természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben
használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az
omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.
Eco Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a
halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási
technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Tisztaság 100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából
állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a
szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers
olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt
is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem
is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen
nem létezik! Frissesség A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik,
nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti. Egységnyi
hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja! Extra magas
hatóanyag-tartalom A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg
?3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA.
(Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak ?3-at
kapszulánként.) Természetesség Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az
olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra
jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség
romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek
megjelenése az oka annak, hogy újabban több kutatás is azt találta, a
halolaj-fogyasztás kevésbé hatásos szív- és érrendszeri problémákra, mint
korábban hittük? Ezekben a kutatásokban minden esetben a természetidegen
etil-észter (EE)-formát használták! Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon
tudunk biztosan meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az
EE másodperceken belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt? A TG nem! 30%-kal
jobb hasznosulás A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-)
formájukat megőrző halolajakból az ?3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint
a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve). A
halolaj-termékeket minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális
5 csillagra értékelte, de messze meghaladta e szint követelményeit is. Hogy a
frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns
keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orángután-barát?),
fenntartható gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert
tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle
tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus
extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll. Termékünkből már napi 1 db kapszula
szedése is elegendő, hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre
gyakorolt minden hatását kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges.
Átlag halolaj-kapszulából akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van
esetleg azokra is napi 1 db-os ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő
hatáshoz azonban min. 2000 mg EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra
3-4 kapszulára is szükség lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb
halolaj-kapszula esetében). Az Omega-3-ról Az Omega-3 és omega-6 zsírsavak
aránya a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen, ugyanis az EPA és
DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon-szerű anyagok
termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak
túlfogyasztása nyomán az egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást
fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a
magas általános gyulladásszint miatt alakul ki, ahogy magát az öregedést is
fokozza az emelkedett gyulladásszint. Az ember 1:1 arányhoz közeli omega-3/6
zsírsavarányra van genetikailag ?tervezve?. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli
volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges népcsoportok tagjaié is. Sajnos a sósvízi
halak és herkentyűk mai alacsony fogyasztása, ugyanakkor a magas omega-6
tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt
ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 felé (1:8 - 1:32). Ez az eltolódás
számos betegség oka. Az arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha
jelentősen csökkentjük az omega-6-dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen
szedünk EPA és DHA tartalmú, tiszta étrend-kiegészítőket, és hetente többször
fogyasztunk sósvízi halakat és herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3
tartalmú növényi olajak nem megfelelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem
alfa-linolénsav (ALA) van omega-3 gyanánt, ami azonban a hasznos EPA és DHA
zsírsavakká az emberi szervezetben nem, illetve csak alig alakul át. Az alga- és
állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA)
amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formákra,
csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású,
hasznos zsírsav alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos
zsírsavnak a termelődését a túlzott omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti,
ezért különösen fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával
kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti
ennek a fontos gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a
szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem csökkenti, sőt... Lehetetlen
felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3 aránynak és a magas
EPA, DPA és DHA zsírsav-fogyasztásnak az előnyeit. A kutatások által eddig
talált legfontosabbak röviden: Agy és idegrendszer Csökkenti a depressziót,
agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási
folyamatokat, és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az
agyat, különösen ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel.
Szív- és érrendszer Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a
szívritmust és a koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, a stroke és az
infarktus kockázatát, ahogyan a triglicerid-szintet és a vérnyomást is. Egyéb
Segít megelőzni a fejlődő macula-degenerációt (AMD), a száraz szem-szindrómát,
és jó hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva
hatékonynak találták reumás ízületi gyulladás ellen is. A haj és a bőr
egészségét, fényét segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben
lassabban rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható
élethossz legpontosabb mutatója. Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is
érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a
hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában
tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással
rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos
állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s
nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech
Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek
jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a
gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink
hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó
kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s
azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók
tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a
termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő
rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL
termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.
Forrásirodalom 1. Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with
Constant ?-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid
in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou
et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases
n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic
acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids
from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit
cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a
systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of
hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and
lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J Nutr. 2006
Dec;45(8):470-7. Epub 2006 Nov 10.
alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő
apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern
előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. A halak feldolgozása
a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás ? TOTOX < 5 Az eleve tiszta
halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott
eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen
szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A
természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben
használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az
omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.
Eco Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a
halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási
technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Tisztaság 100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából
állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a
szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers
olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt
is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem
is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen
nem létezik! Frissesség A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik,
nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti. Egységnyi
hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja! Extra magas
hatóanyag-tartalom A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg
?3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA.
(Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak ?3-at
kapszulánként.) Természetesség Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az
olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra
jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség
romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek
megjelenése az oka annak, hogy újabban több kutatás is azt találta, a
halolaj-fogyasztás kevésbé hatásos szív- és érrendszeri problémákra, mint
korábban hittük? Ezekben a kutatásokban minden esetben a természetidegen
etil-észter (EE)-formát használták! Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon
tudunk biztosan meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az
EE másodperceken belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt? A TG nem! 30%-kal
jobb hasznosulás A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-)
formájukat megőrző halolajakból az ?3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint
a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve). A
halolaj-termékeket minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális
5 csillagra értékelte, de messze meghaladta e szint követelményeit is. Hogy a
frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns
keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orángután-barát?),
fenntartható gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert
tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle
tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus
extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll. Termékünkből már napi 1 db kapszula
szedése is elegendő, hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre
gyakorolt minden hatását kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges.
Átlag halolaj-kapszulából akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van
esetleg azokra is napi 1 db-os ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő
hatáshoz azonban min. 2000 mg EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra
3-4 kapszulára is szükség lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb
halolaj-kapszula esetében). Az Omega-3-ról Az Omega-3 és omega-6 zsírsavak
aránya a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen, ugyanis az EPA és
DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon-szerű anyagok
termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak
túlfogyasztása nyomán az egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást
fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a
magas általános gyulladásszint miatt alakul ki, ahogy magát az öregedést is
fokozza az emelkedett gyulladásszint. Az ember 1:1 arányhoz közeli omega-3/6
zsírsavarányra van genetikailag ?tervezve?. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli
volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges népcsoportok tagjaié is. Sajnos a sósvízi
halak és herkentyűk mai alacsony fogyasztása, ugyanakkor a magas omega-6
tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt
ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 felé (1:8 - 1:32). Ez az eltolódás
számos betegség oka. Az arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha
jelentősen csökkentjük az omega-6-dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen
szedünk EPA és DHA tartalmú, tiszta étrend-kiegészítőket, és hetente többször
fogyasztunk sósvízi halakat és herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3
tartalmú növényi olajak nem megfelelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem
alfa-linolénsav (ALA) van omega-3 gyanánt, ami azonban a hasznos EPA és DHA
zsírsavakká az emberi szervezetben nem, illetve csak alig alakul át. Az alga- és
állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA)
amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formákra,
csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású,
hasznos zsírsav alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos
zsírsavnak a termelődését a túlzott omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti,
ezért különösen fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával
kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti
ennek a fontos gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a
szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem csökkenti, sőt... Lehetetlen
felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3 aránynak és a magas
EPA, DPA és DHA zsírsav-fogyasztásnak az előnyeit. A kutatások által eddig
talált legfontosabbak röviden: Agy és idegrendszer Csökkenti a depressziót,
agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási
folyamatokat, és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az
agyat, különösen ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel.
Szív- és érrendszer Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a
szívritmust és a koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, a stroke és az
infarktus kockázatát, ahogyan a triglicerid-szintet és a vérnyomást is. Egyéb
Segít megelőzni a fejlődő macula-degenerációt (AMD), a száraz szem-szindrómát,
és jó hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva
hatékonynak találták reumás ízületi gyulladás ellen is. A haj és a bőr
egészségét, fényét segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben
lassabban rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható
élethossz legpontosabb mutatója. Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is
érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a
hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában
tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással
rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos
állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s
nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech
Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek
jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a
gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink
hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó
kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s
azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók
tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a
termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő
rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL
termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.
Forrásirodalom 1. Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with
Constant ?-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid
in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou
et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases
n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic
acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids
from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit
cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a
systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of
hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and
lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J Nutr. 2006
Dec;45(8):470-7. Epub 2006 Nov 10.
Adatlap
Ár: | 5.153 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 67 alkalommal |
A hirdető adatai
Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "GAL Omega-3 Eco 60 kapszula" című hirdetést látja. (fent)