NATURA VÖRÖSKÁPOSZTA CSÍRÁZTATÁSRA 200G
Gyulladáscsökkentő, U-vitamint tartalmaz, ami a nyálkahártyák egészségét
biztosítja. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Keringésjavító.
Kálciumtartalma megegyezik a tejével. A vöröskáposzta szinte bármilyen talajon
megél, de a legtermékenyebbekben érzi legjobban magát. Valószínű, hogy
eredetileg Ázsiából származik, a féltrópusi és a trópusi területeken is az egyik
legnépszerűbb növény. Az orvosok és dietetikusok nem véletlenül ajánlják a
káposztát a javasolt, megfelelő étrend részeként, hogy ne csak egészségesek, de
fittek is maradjunk. Lássuk a káposzta hatásait! Nem csak a káposzta rajongóinak
van meg minden oka arra, hogy rendszeresen készítsen káposztás ételt, vagy
eszegesse köretként főétel mellé ezt az igen hasznos zöldséget! A káposzta a
keresztesvirágúak családjába tartozik, ahogyan rokonai, a brokkoli, a kelbimbó
vagy a karfiol. 1. Ráksejtek ellen dolgozik A rákot okozó sejtek ellen igen
hatékonyak a káposztában levő diindolmetán (DIM), szinigrin, lupeol,
szulforarofán és az indol 3-karbinol (I3C). A szulfarofán és az I3C vegyületek
rákellenes hatása különösen ismert. 2. Immunerősítő A káposzta nagy mennyiségben
tartalmaz C-vitamint. Segít erősíteni az immunrendszert és hozzájárul a
szabadgyökök megfékezéséhez. 3. Gyulladáscsökkentő tulajdonságok Aminosavakban a
káposzta igen gazdag, mely a gyulladások ellen fejti ki áldásos hatását. 4.
Csökkenti a szemben a szürkehályog kialakulásának esélyét! A makuladegeneráció
megelőzésében a káposztában levő béta-karotin játszik szerepet. 5. Csökkenti az
Alzheimer-kór kialakulásának esélyét! Kutatások igazolják, hogy a káposzta,
különösen a lila változata igen hatékony az Alzheimer-kórmegelőzésében. Mindez a
benne levő K-vitaminnak köszönhető. 6. Gyomorfekélyt kezel A peptikus-, illetve
a gyomorfekélyek gyógyíthatók káposztafogyasztással. A káposztalé fekélyellenes
tulajdonságokkal bír, magas a glutamin-tartalma. 7. Elősegíti a fogyást A
káposztát a legjobb ételnek tartják azok számára, akik fogyni szeretnének. Egy
egész csésze főtt káposzta kalóriatartalma csupán 33. Nem véletlenül hatásos a
káposztaleves kúra, melynek során gyakorlatilag bármennyit ehetünk a levesből,
kalóriát alig viszünk be szervezetünkbe. 8. Enyhíti a székrekedést A káposzta
magas rosttartalmának köszönhető a megfelelő emésztés, valamint hogy a
székrekedést is képes megakadályozni. 9. A bőrápolás királya A káposzta
antioxidánsokban gazdag, védi a bőrt a szabadgyökök károsító hatásai ellen és a
megelőzi a bőr öregedését. 10. A fájó izmok doktora A káposztában levő tejsav
hatékony segítség a fájó izmoknak. Egy adag ? vagy egy csésze ? káposzta
biztosítja a napi K-vitamin bevitel 91 százalékát, valamint a javasolt C-vitamin
bevitel 50 százalékát: valljuk be, ez nem rossz arány! Bőségesen található a
káposztában B6 vitamin, folsav, B2- és B1 vitamin, kalcium, magnézium, A-vitamin
és kálium, kis mennyiségben cinket, vasat és mangánt is tartalmaz, így a
káposzta hatását, egészségügyi előnyeit aligha lehet figyelmen kívül hagyni!
Vöröskáposzta csírj jótékony hatásai összefoglalva U-vitamint tartalmaz táplálja
a bőrt tisztítja a vért javítja a látást jót tesz a csontoknak, fogaknak,
nyirokmirigyeknek javítja a keringést, sejtlélegzést kalcium tartalma
megeggyezik a tej kalcium tartalmával gyulladáscsökkentő rendbe teszi az
emésztést, rendszeressé teszi a székletet glükozilántok nevű vegyületcsoportja
megakadályozza a rák kialakulását Dénes-Natura Vöröskáposzta csíráztatásra
kiszerelése: 200g
biztosítja. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Keringésjavító.
Kálciumtartalma megegyezik a tejével. A vöröskáposzta szinte bármilyen talajon
megél, de a legtermékenyebbekben érzi legjobban magát. Valószínű, hogy
eredetileg Ázsiából származik, a féltrópusi és a trópusi területeken is az egyik
legnépszerűbb növény. Az orvosok és dietetikusok nem véletlenül ajánlják a
káposztát a javasolt, megfelelő étrend részeként, hogy ne csak egészségesek, de
fittek is maradjunk. Lássuk a káposzta hatásait! Nem csak a káposzta rajongóinak
van meg minden oka arra, hogy rendszeresen készítsen káposztás ételt, vagy
eszegesse köretként főétel mellé ezt az igen hasznos zöldséget! A káposzta a
keresztesvirágúak családjába tartozik, ahogyan rokonai, a brokkoli, a kelbimbó
vagy a karfiol. 1. Ráksejtek ellen dolgozik A rákot okozó sejtek ellen igen
hatékonyak a káposztában levő diindolmetán (DIM), szinigrin, lupeol,
szulforarofán és az indol 3-karbinol (I3C). A szulfarofán és az I3C vegyületek
rákellenes hatása különösen ismert. 2. Immunerősítő A káposzta nagy mennyiségben
tartalmaz C-vitamint. Segít erősíteni az immunrendszert és hozzájárul a
szabadgyökök megfékezéséhez. 3. Gyulladáscsökkentő tulajdonságok Aminosavakban a
káposzta igen gazdag, mely a gyulladások ellen fejti ki áldásos hatását. 4.
Csökkenti a szemben a szürkehályog kialakulásának esélyét! A makuladegeneráció
megelőzésében a káposztában levő béta-karotin játszik szerepet. 5. Csökkenti az
Alzheimer-kór kialakulásának esélyét! Kutatások igazolják, hogy a káposzta,
különösen a lila változata igen hatékony az Alzheimer-kórmegelőzésében. Mindez a
benne levő K-vitaminnak köszönhető. 6. Gyomorfekélyt kezel A peptikus-, illetve
a gyomorfekélyek gyógyíthatók káposztafogyasztással. A káposztalé fekélyellenes
tulajdonságokkal bír, magas a glutamin-tartalma. 7. Elősegíti a fogyást A
káposztát a legjobb ételnek tartják azok számára, akik fogyni szeretnének. Egy
egész csésze főtt káposzta kalóriatartalma csupán 33. Nem véletlenül hatásos a
káposztaleves kúra, melynek során gyakorlatilag bármennyit ehetünk a levesből,
kalóriát alig viszünk be szervezetünkbe. 8. Enyhíti a székrekedést A káposzta
magas rosttartalmának köszönhető a megfelelő emésztés, valamint hogy a
székrekedést is képes megakadályozni. 9. A bőrápolás királya A káposzta
antioxidánsokban gazdag, védi a bőrt a szabadgyökök károsító hatásai ellen és a
megelőzi a bőr öregedését. 10. A fájó izmok doktora A káposztában levő tejsav
hatékony segítség a fájó izmoknak. Egy adag ? vagy egy csésze ? káposzta
biztosítja a napi K-vitamin bevitel 91 százalékát, valamint a javasolt C-vitamin
bevitel 50 százalékát: valljuk be, ez nem rossz arány! Bőségesen található a
káposztában B6 vitamin, folsav, B2- és B1 vitamin, kalcium, magnézium, A-vitamin
és kálium, kis mennyiségben cinket, vasat és mangánt is tartalmaz, így a
káposzta hatását, egészségügyi előnyeit aligha lehet figyelmen kívül hagyni!
Vöröskáposzta csírj jótékony hatásai összefoglalva U-vitamint tartalmaz táplálja
a bőrt tisztítja a vért javítja a látást jót tesz a csontoknak, fogaknak,
nyirokmirigyeknek javítja a keringést, sejtlélegzést kalcium tartalma
megeggyezik a tej kalcium tartalmával gyulladáscsökkentő rendbe teszi az
emésztést, rendszeressé teszi a székletet glükozilántok nevű vegyületcsoportja
megakadályozza a rák kialakulását Dénes-Natura Vöröskáposzta csíráztatásra
kiszerelése: 200g
Adatlap
Ár: | 2.570 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 61 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA VÖRÖSKÁPOSZTA CSÍRÁZTATÁSRA 200G" című hirdetést látja. (fent)