NATURA GYÜMÖLCSÖS MÜZLI 500G
A Dénes-Natura müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar
legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit.
Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra egyszerűsített
változatait, a gabonapelyheket. A Dénes-Natura müzlik nem tartalmaznak egyebet,
mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen
odaillő komponenseit. Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra
egyszerűsített változatait, a gabonapelyheket. Ez képezi az alapot. Ehhez társul
az olajos magvak népes családjának néhány képviselője is. A gyümölcsöket csak
aszalvány, vagy szárítmány formájában tudjuk hozzáadni a hosszabb eltarthatóság
okán. Déligyümölcsök, vagy a Távol-Keleti gyümölcsféleségek néhánya, amit
aprítva, szárítva használunk. Gyümölcsös müzli összetevői zabpehely, mazsola,
kandírozott ananász (ananász, cukor, citromsav, antioxidáns (kéndioxid)),
kandírozott papaya (papaya, cukor, antioxidáns (kéndioxid)), árpapehely,
búzapehely, rozspehely, napraforgó, pörkölt földimogyoró, aszalt sárgabarack
(sárgabarack, dextróz, antioxidáns kéndioxid)), lenmag, kókuszreszelék, aszalt
alma (alma, cukor, antioxidáns (kéndioxid)) Miért jó müzlit fogyasztani? A müzli
számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez szükséges ballasztanyagokat
tartalmaz. Mivel laktató, így a túltápláltság megelőzhető, és energiát
szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk csúcspontját elérjük,
reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé fáradunk el, hanem éhesek sem
leszünk. Receptek Málnás müzli 2 evőkanál zabpehely, 1 evőkanál búzacsíra, 1
teáskanál méz, 1/8 liter sovány tej, 10 dkg fagyasztott málna. Könnyen és
gyorsan elkészíthető, és mindössze pár perc kell hozzá. A felengedett málnát
keverjük el a mézzel és a tejjel, majd szórjuk meg a zabpehellyel és a
búzacsírával. Narancsos müzli 2 evőkanál zabpehely, fél pohár sovány joghurt, 1
teáskanálnyi méz, fél narancs, vagy mandarin. Szintén egy könnyen elkészíthető
müzlis recept. A joghurtot elkeverjük a mézzel, majd a meghámozott
narancsdarabokkal, illetve a zabpehellyel. Gyümölcsös forró müzli 1 körte, 1
őszibarack, 2-2 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál durvára őrölt mogyoró, 3-3 darab
aszalt sárgabarack és aszalt szilva, búzapehely és rozspehely. Az aszalt
gyümölcsöket mossuk meg és csepegtessük le. A pelyheket háromszoros mennyiségű,
egy csipet sóval ízesített vízben tegyük fel főni. Ha felforrt, keverjük bele a
mogyorót és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön kb. 15-20 percig
főzzük, majd vegyük le, és a fedő alatt még 10 percig hagyjuk állni. A körtét és
az őszibarackot mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra. Keverjük a főtt
kásához a gyümölcsöket, és tálaljuk forrón.
legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit.
Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra egyszerűsített
változatait, a gabonapelyheket. A Dénes-Natura müzlik nem tartalmaznak egyebet,
mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen
odaillő komponenseit. Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra
egyszerűsített változatait, a gabonapelyheket. Ez képezi az alapot. Ehhez társul
az olajos magvak népes családjának néhány képviselője is. A gyümölcsöket csak
aszalvány, vagy szárítmány formájában tudjuk hozzáadni a hosszabb eltarthatóság
okán. Déligyümölcsök, vagy a Távol-Keleti gyümölcsféleségek néhánya, amit
aprítva, szárítva használunk. Gyümölcsös müzli összetevői zabpehely, mazsola,
kandírozott ananász (ananász, cukor, citromsav, antioxidáns (kéndioxid)),
kandírozott papaya (papaya, cukor, antioxidáns (kéndioxid)), árpapehely,
búzapehely, rozspehely, napraforgó, pörkölt földimogyoró, aszalt sárgabarack
(sárgabarack, dextróz, antioxidáns kéndioxid)), lenmag, kókuszreszelék, aszalt
alma (alma, cukor, antioxidáns (kéndioxid)) Miért jó müzlit fogyasztani? A müzli
számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez szükséges ballasztanyagokat
tartalmaz. Mivel laktató, így a túltápláltság megelőzhető, és energiát
szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk csúcspontját elérjük,
reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé fáradunk el, hanem éhesek sem
leszünk. Receptek Málnás müzli 2 evőkanál zabpehely, 1 evőkanál búzacsíra, 1
teáskanál méz, 1/8 liter sovány tej, 10 dkg fagyasztott málna. Könnyen és
gyorsan elkészíthető, és mindössze pár perc kell hozzá. A felengedett málnát
keverjük el a mézzel és a tejjel, majd szórjuk meg a zabpehellyel és a
búzacsírával. Narancsos müzli 2 evőkanál zabpehely, fél pohár sovány joghurt, 1
teáskanálnyi méz, fél narancs, vagy mandarin. Szintén egy könnyen elkészíthető
müzlis recept. A joghurtot elkeverjük a mézzel, majd a meghámozott
narancsdarabokkal, illetve a zabpehellyel. Gyümölcsös forró müzli 1 körte, 1
őszibarack, 2-2 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál durvára őrölt mogyoró, 3-3 darab
aszalt sárgabarack és aszalt szilva, búzapehely és rozspehely. Az aszalt
gyümölcsöket mossuk meg és csepegtessük le. A pelyheket háromszoros mennyiségű,
egy csipet sóval ízesített vízben tegyük fel főni. Ha felforrt, keverjük bele a
mogyorót és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön kb. 15-20 percig
főzzük, majd vegyük le, és a fedő alatt még 10 percig hagyjuk állni. A körtét és
az őszibarackot mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra. Keverjük a főtt
kásához a gyümölcsöket, és tálaljuk forrón.
Adatlap
Ár: | 1.205 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 112 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA GYÜMÖLCSÖS MÜZLI 500G" című hirdetést látja. (fent)