Netamin borsó fehérje 500 g
Netamin borsó fehérje 500 g Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen
emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100
grammban 80 gramm protein! A borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé
tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. A
borsó fehérje aminosav profilja kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális
aminosavat), elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0%
koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően tökéletes megfelel az aktív,
egészséges életmódot követő embereknek. A borsó fehérje könnyen emészthető, nem
okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és felszívódási aránya rendkívül magas, 98
százalékos! A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe
beépíteni. Várandós és szoptató kismamák is biztonsággal fogyaszthatják, a
kiegyensúlyozott és változatos étrend kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény
kielégítésére. A legújabb kutatások szerint terhesség idején napi 1,7-1,8
g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet szükség. Használhatod főzéshez és
sütéshez is! A borsó fehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő
hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz
megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga
megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas
sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt
helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges
liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a
teljes mennyiséget. Ideális választás: A glutén- és laktózérzékenyeknek
Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára A szóját vagy állati eredetű
fehérjét tartalmazó termékek helyettesítésére Ha magas fehérjetartalmú
(80g/100g) fehérjeport keresel Ha természetesen tiszta, mesterséges
összetevőktől mentes fehérjére vágysz Fogyókúrához, sportoláshoz Egészséges
fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez A borsó fehérje 5 jótékony
hatása Számtalan táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a borsó fehérje az
egyik legtökéletesebb fehérjeforrás az emberi szervezet számára. Olyan pozitív
egészségügyi hatásokkal bír, melyek felülmúlják az állati eredetű fehérjéket és
az egyéb növényi fehérjéket is. 1. Segíti a fogyást 2. Támogatja a szív
egészségét 3. Csökkentheti a vesebetegség kockázatát 4. Erősíti az izomzatot 5.
Segíthet a vércukorszint szabályozásában Adagolás: Fehérjeturmixként 3 csapott
evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy
(növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t
turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel
fehérjetartalmának növeléséhez. Összetevők: borsóból kinyert természetes
borsófehérje.
emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100
grammban 80 gramm protein! A borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé
tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. A
borsó fehérje aminosav profilja kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális
aminosavat), elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0%
koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően tökéletes megfelel az aktív,
egészséges életmódot követő embereknek. A borsó fehérje könnyen emészthető, nem
okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és felszívódási aránya rendkívül magas, 98
százalékos! A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe
beépíteni. Várandós és szoptató kismamák is biztonsággal fogyaszthatják, a
kiegyensúlyozott és változatos étrend kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény
kielégítésére. A legújabb kutatások szerint terhesség idején napi 1,7-1,8
g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet szükség. Használhatod főzéshez és
sütéshez is! A borsó fehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő
hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz
megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga
megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas
sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt
helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges
liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a
teljes mennyiséget. Ideális választás: A glutén- és laktózérzékenyeknek
Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára A szóját vagy állati eredetű
fehérjét tartalmazó termékek helyettesítésére Ha magas fehérjetartalmú
(80g/100g) fehérjeport keresel Ha természetesen tiszta, mesterséges
összetevőktől mentes fehérjére vágysz Fogyókúrához, sportoláshoz Egészséges
fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez A borsó fehérje 5 jótékony
hatása Számtalan táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a borsó fehérje az
egyik legtökéletesebb fehérjeforrás az emberi szervezet számára. Olyan pozitív
egészségügyi hatásokkal bír, melyek felülmúlják az állati eredetű fehérjéket és
az egyéb növényi fehérjéket is. 1. Segíti a fogyást 2. Támogatja a szív
egészségét 3. Csökkentheti a vesebetegség kockázatát 4. Erősíti az izomzatot 5.
Segíthet a vércukorszint szabályozásában Adagolás: Fehérjeturmixként 3 csapott
evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy
(növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t
turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel
fehérjetartalmának növeléséhez. Összetevők: borsóból kinyert természetes
borsófehérje.
Adatlap
Ár: | 5.680 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.25 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Netamin borsó fehérje 500 g" című hirdetést látja. (fent)