Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g
Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták. Magas az
ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-),
illetve vitamintartalma (A, B, C, K és E). Kéntartalmú vegyületei elősegítik a
szervezet méregtelenítési folyamatait. Vas- és növényi színanyag tartalma
serkenti a vérképzést. Előnyös hatású csontrendszerünkre és a szív működésére. A
vöröskáposzta festékanyaga, az antocián kiváló antioxidáns. Gátolja a vérrögök
képződését, gyulladásgátló hatású, és gátolja egyes baktériumok szaporodását. A
vöröskáposzta több rostot és C-vitamint tartalmaz, mint a zöld. Ásványi anyag
tartalma is magasabb: több benne a kalcium, a vas és a kálium. Vetés: egész
évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A
csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta kétszer. Csírázási
idő: 7 nap
ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-),
illetve vitamintartalma (A, B, C, K és E). Kéntartalmú vegyületei elősegítik a
szervezet méregtelenítési folyamatait. Vas- és növényi színanyag tartalma
serkenti a vérképzést. Előnyös hatású csontrendszerünkre és a szív működésére. A
vöröskáposzta festékanyaga, az antocián kiváló antioxidáns. Gátolja a vérrögök
képződését, gyulladásgátló hatású, és gátolja egyes baktériumok szaporodását. A
vöröskáposzta több rostot és C-vitamint tartalmaz, mint a zöld. Ásványi anyag
tartalma is magasabb: több benne a kalcium, a vas és a kálium. Vetés: egész
évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A
csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta kétszer. Csírázási
idő: 7 nap
Adatlap
Ár: | 693 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g" című hirdetést látja. (fent)