Everhale multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű 190 g
Everhale multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű 190 g Multivitamin italpor
trópusi gyümölcs ízű Ezzel a különösen finom, trópusi gyümölcs ízű, cukornélküli
italporral feltöltheti szervezetét multivitaminokkal, miközben élvezheti a
kellemes trópusi ízeket és kihasználhatja a jobb felszívódás előnyeit.
Tartalmazza azokat a fontos összetevőket, amikre szükség van. Bioflavonoidok: a
bioflavonoidok azok a természetes pigmentek, amelyek a gyümölcsök és zöldségek
színét adják. A bioflavonoidokkal kombinált C-vitamin jelentős érfalvédő
hatással rendelkezik és erős antioxidáns hatással is bír, így a bőrfiatalság
megőrzésében és a tumoros megbetegedések megelőzésében használható eredményesen.
Ezen kívül segíti a vitaminok és tápanyagok beépülését, így a fehérjék is jobban
hasznosulhatnak. Niacinamid: a niacinamid (B-3-vitamin) a niacin egyik formája,
vízben oldódó B-vitamin. Felszívódása akkor a leghatékonyabb, ha a többi
B-vitaminnal, illetve C-vitaminnal juttatjuk be a szervezetbe. A B3-vitamin
szintet jelentősen csökkentik a szervezetben az antibiotikumok, az alkohol, a
cukor, valamint az altatók és az ösztrogén. A niacinamid gyulladásgátló
tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas lehet bőrproblémák (akne, ekcéma)
kezelésére, de az öregedési problémákkal küzdők számára is megoldást nyújthat,
mert a erősíti a lipid gátat, ezáltal kiegyenlíti a bőrtónust és a ráncokat.
Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer működéséhez.
Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, a koleszterin és a nemi hormonok
képződésében. Ugyanakkor csökkentheti a magas vérnyomást, mérsékelheti a
migrénes fejfájás intenzitását és értágító hatással is rendelkezik.
Tokoferol-acetát: a tokoferol-acetát, vagyis az E-vitamin antioxidáns hatású.
Védi a sejteket és a DNS-t, elősegítve ezzel a sejtek egészségét. Azáltal, hogy
az E-vitamin zsírban oldódik, meg tudja állítani a szabad gyökök képződését,
amikor a szervezet lebontja a zsírt. Pantoténsav: a pantoténsav, vagy más néven
B5-vitamin, az emberi élet egyik legfontosabb vitaminja. Az emberi test minden
sejtje számára szükséges anyag. Gyakran ?stresszellenes? vitaminként is
emlegetik. Jelenléte elengedhetetlen a vérsejtek előállításához, és segít az
elfogyasztott ételek energiává alakításában, a szénhidrátok, a fehérjék és a
lipidek hasznosításában. Az egészséges bőr megőrzéséhez is fontos. A pantoténsav
javítja a sebek gyógyulását, hidratáló és bőrvédő hatást fejt ki. Hiánya
csökkent kortizoltermeléshez, fokozott ízületi fájdalmakhoz, izomfájdalomhoz,
fáradtsághoz, fejfájáshoz, depresszióhoz, álmatlansághoz és széles körben
elterjedt gyulladást elősegítő hatásokhoz vezet az immunrendszerben. Cink
glükonát: a cink glükonát egy szerves táplálék-kiegészítő, amely glükonsav
cink-só formáját tartalmazza cink biztosítása céljából. A cink alapvető
nyomelemként kulcsfontosságú számos biológiai folyamatban, antioxidánsként
működik és erősíti az immunrendszert. A cink-kiegészítés felhasználható a
vírusok elleni immunitás növelésére, vagy megzavarhatja bizonyos vírusok,
például a humán papillomavírus (HPV) replikációját. Több tanulmány is azt
mutatja, hogy a cink akár 33%-kal is csökkentheti a megfázás időtartamát. A cink
antioxidánsként is működhet, segít csökkenteni a gyulladást és véd a krónikus
betegségek, például szívbetegségek, rák és cukorbetegség ellen. A cink jól
ismert a vércukorszint szabályozásában és az inzulinszekrécióban játszott
szerepéről. Az inzulin az a hormon, amely felelős a cukor szállításáért a
véráramból a szövetekbe. Piridoxin-hidroklorid: A piridoxin-hidroklorid, vagy
más néven B6-vitamin, vízben oldódó vitamin, amelyre a szervezetnek több
szempontból is szüksége van. A szervezet nem képes előállítani a B6-vitamint,
ezért azt élelmiszerekből vagy kiegészítőkből kell beszereznie. A B6-vitamin
javíthatja a hangulatot és csökkentheti a depresszió tüneteit. Ez részben azért
van, mert ez a vitamin szükséges az érzelmeket szabályozó ingerületátvivő
anyagok létrehozásához, beleértve a szerotonint és a dopamint. A kutatások
szerint elősegítheti az agy egészségét és csökkentheti az Alzheimer -kór
kockázatát is. A B6-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet, nagy dózisú
alkalmazása viszont hatásos lehet a menstruációt megelőző fejfájástól,
hangulatingadozástól, felfúvódástól és egyéb problémáktól, összefoglaló néven
premenstruációs tünetektől szenvedőknek. Riboflavin: az emberi test nem képes
raktározni a riboflavint, vagyis a B2-vitamint. Hiánya gyakran produkál
tüneteket, mint például szembetegségek, néhány esetben szürke hályog, véreres,
viszkető, égő szem, valamint fényérzékenység. Ezen kívül a hiánya más
hiányállapotok kialakulásához is vezethet, mivel a riboflavin részt vesz a
tápanyagok feldolgozásában, például segíti a vas felszívódását. Különösen fontos
gondoskodni arról, hogy elegendő riboflavin kerüljön az étrendbe terhesség
esetén, mert hiánya veszélyeztetheti a baba növekedését és növelheti a
preeklampszia esélyeit, ami veszélyesen magas vérnyomást jelent a terhesség
alatt. A liszt érzékenyek és a Crohn-betegek szervezete gyakran hiányt szenved
riboflavinból, mert a tápanyag felszívódás nem működik megfelelően. Tiamin
mononitrát: a tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok
lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő
működéséhez szükséges vitamin. A tiamin táplálékforrásai közé tartoznak a teljes
kiőrlésű gabonák, de a gabona feldolgozás eltávolítja a tiamintartalom nagy
részét. A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP)
előállításához. Ez egy olyan molekula, amely energiát szállít a sejteken belül.
Béta-karotin: a szervezetben a béta-karotin átalakul A-vitaminná (retinol). Az A
-vitaminra pedig szükségünk van a jó látás és a szem egészségéért, az erős
immunrendszerért, valamint az egészséges bőrért és nyálkahártyáért. Ezenkívül a
béta-karotin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rengeteg kutatás
bizonyítja, hogy az antioxidánsokban gazdag étrend javíthatja az egészséget. Az
oxidatív stressz csökkentésével a szervezetben az antioxidánsok segíthetnek
megelőzni olyan betegségeket, mint a rák, a szívbetegség és az Alzheimer-kór.
Folsav: a folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin, amit
gyakran magzatvédő vitaminnak is neveznek. Nagyon fontos szerepe van a
szervezetben, különösen a várandós anyáknál, mert a terhesség korai szakaszában
a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében
hibátlan. Ezért várandósoknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. D-biotin:
B7-vitamin és H-vitamin néven is ismert. A biotin a B komplex vitaminok egyike,
amely a többi B-vitaminhoz hasonlóan segíti a szervezetet az enzimek
felhasználásában és a tápanyagok szállításában. A biotin segít fenntartani a
szervezet számos fő rendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy a biotin segíthet
a cukorbetegség tüneteinek kezelésében. Segít szabályozni a vércukorszintet
egyes cukorbetegeknél. A biotin hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében,
mint például az alacsony vércukorszint, és a magas vérzsír szint. A
biotinhiányra jellemző tünetek lehetnek a különféle érzészavarok: lehangoltság,
izomfájdalmak, folyamatos fáradtság, étvágytalanság. Ha a hiányállapot tartósan
fennáll, vérszegénység, koleszterinszint-emelkedés is felléphet. Kálium-jodid:
Fontos, hogy elegendő jód legyen az étrendben. Szabályozza a hormonokat, a
magzat fejlődését és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy egészségében, emiatt
alkalmazzák a pajzsmirigy túlműködésének kezelésére is. A terhesség alatt több
jódra van szüksége a női szervezetnek. A terhesség alatti jód bevitele
összefüggésben áll a magzat agyfejlődésével. A jód jelenléte az első 6 hónapban
kulcsfontosságú az agy fejlődésének szempontjából. Nátrium-szelenit: a
nátrium-szelenit, a szelén egyik formája, amely főként a növény alapú
élelmiszerekben, a húsokban és a tenger gyümölcseiben található meg. A
legfontosabb szerepe az antioxidáns hatásából ered, ennek köszönhetően képes az
oxidatív stressz mérséklésére. Hiányában nagyobb a valószínűsége a szív
koszorúér megbetegedéseknek, a daganatos megbetegedéseknek és az alacsony
pajzsmirigy hormontermelésnek. Ergokalciferol: az ergokalciferol, más néven
D2-vitamin, növényi eredetű elővitaminból, az ergoszterinből keletkezik. A
D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a
foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál
működésének elősegítése. A megfelelő mennyiségű D-vitamin megszerzése fontos a
csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet
játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a
szívbetegség kialakulásának esélyét, csökkenti az influenza kialakulásának
valószínűségét. Cianokobalamin: a cianokobalamin más néven B12-vitamin, alapvető
vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani.
Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy segítse a szervezetet a
vörösvértestek előállításában. A B12-vitamin hiánya a terhesség kezdeti
szakaszában növelheti a születési rendellenességek, például az idegcső hibái
kockázatát. Ezenkívül az anyai B12-vitaminhiány hozzájárulhat a koraszüléshez
vagy a vetéléshez. L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin: aszkorbinsavak közül az
L-aszkorbinsav található meg a természetben. Az emberi szervezetet is csak ez a
formája képes táplálni, amit a köznyelvben C-vitaminként ismerünk. A C -vitamin
vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C -vitamin szint
fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az
élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet,
aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az
antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át
fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen
ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer
megfelelően működjön. A C-vitamin jobban hasznosul, ha szedését
bioflavonoidokkal támogatjuk meg. A jó hír az, hogy a természetes forrásokból
származó C-vitamin készítményekben általában a bioflavonoidok is megtalálhatók.
Másrészt a C-vitaminnal más vitaminok, nyomelemek hatásossága fokozható. MSM-mel
szedve erősíti a gyulladáscsökkentő hatást, szőlőmag kivonattal kombinálva a
rákos sejtek gyógyulását segíti elő, míg béta-katotinnal és E-vitaminnal
társítva az antioxidáns hatás erősíthető. Összetevők: édesítőszer: eritrit,
L-aszkorbinsav, multivitamin premix (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok,
niacinamid, tokoferol-acetát, pantoténsav, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid,
riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, folsav, D-biotin, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, ergokalciferol, cianokobalamin, maltodextrin), aroma,
édesítőszer: szukralóz. Alkalmazási javaslat felnőtteknek: naponta 1 mérőkanál
(6,3 g) italpor 200 ml vízben elkeverve.
trópusi gyümölcs ízű Ezzel a különösen finom, trópusi gyümölcs ízű, cukornélküli
italporral feltöltheti szervezetét multivitaminokkal, miközben élvezheti a
kellemes trópusi ízeket és kihasználhatja a jobb felszívódás előnyeit.
Tartalmazza azokat a fontos összetevőket, amikre szükség van. Bioflavonoidok: a
bioflavonoidok azok a természetes pigmentek, amelyek a gyümölcsök és zöldségek
színét adják. A bioflavonoidokkal kombinált C-vitamin jelentős érfalvédő
hatással rendelkezik és erős antioxidáns hatással is bír, így a bőrfiatalság
megőrzésében és a tumoros megbetegedések megelőzésében használható eredményesen.
Ezen kívül segíti a vitaminok és tápanyagok beépülését, így a fehérjék is jobban
hasznosulhatnak. Niacinamid: a niacinamid (B-3-vitamin) a niacin egyik formája,
vízben oldódó B-vitamin. Felszívódása akkor a leghatékonyabb, ha a többi
B-vitaminnal, illetve C-vitaminnal juttatjuk be a szervezetbe. A B3-vitamin
szintet jelentősen csökkentik a szervezetben az antibiotikumok, az alkohol, a
cukor, valamint az altatók és az ösztrogén. A niacinamid gyulladásgátló
tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas lehet bőrproblémák (akne, ekcéma)
kezelésére, de az öregedési problémákkal küzdők számára is megoldást nyújthat,
mert a erősíti a lipid gátat, ezáltal kiegyenlíti a bőrtónust és a ráncokat.
Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer működéséhez.
Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, a koleszterin és a nemi hormonok
képződésében. Ugyanakkor csökkentheti a magas vérnyomást, mérsékelheti a
migrénes fejfájás intenzitását és értágító hatással is rendelkezik.
Tokoferol-acetát: a tokoferol-acetát, vagyis az E-vitamin antioxidáns hatású.
Védi a sejteket és a DNS-t, elősegítve ezzel a sejtek egészségét. Azáltal, hogy
az E-vitamin zsírban oldódik, meg tudja állítani a szabad gyökök képződését,
amikor a szervezet lebontja a zsírt. Pantoténsav: a pantoténsav, vagy más néven
B5-vitamin, az emberi élet egyik legfontosabb vitaminja. Az emberi test minden
sejtje számára szükséges anyag. Gyakran ?stresszellenes? vitaminként is
emlegetik. Jelenléte elengedhetetlen a vérsejtek előállításához, és segít az
elfogyasztott ételek energiává alakításában, a szénhidrátok, a fehérjék és a
lipidek hasznosításában. Az egészséges bőr megőrzéséhez is fontos. A pantoténsav
javítja a sebek gyógyulását, hidratáló és bőrvédő hatást fejt ki. Hiánya
csökkent kortizoltermeléshez, fokozott ízületi fájdalmakhoz, izomfájdalomhoz,
fáradtsághoz, fejfájáshoz, depresszióhoz, álmatlansághoz és széles körben
elterjedt gyulladást elősegítő hatásokhoz vezet az immunrendszerben. Cink
glükonát: a cink glükonát egy szerves táplálék-kiegészítő, amely glükonsav
cink-só formáját tartalmazza cink biztosítása céljából. A cink alapvető
nyomelemként kulcsfontosságú számos biológiai folyamatban, antioxidánsként
működik és erősíti az immunrendszert. A cink-kiegészítés felhasználható a
vírusok elleni immunitás növelésére, vagy megzavarhatja bizonyos vírusok,
például a humán papillomavírus (HPV) replikációját. Több tanulmány is azt
mutatja, hogy a cink akár 33%-kal is csökkentheti a megfázás időtartamát. A cink
antioxidánsként is működhet, segít csökkenteni a gyulladást és véd a krónikus
betegségek, például szívbetegségek, rák és cukorbetegség ellen. A cink jól
ismert a vércukorszint szabályozásában és az inzulinszekrécióban játszott
szerepéről. Az inzulin az a hormon, amely felelős a cukor szállításáért a
véráramból a szövetekbe. Piridoxin-hidroklorid: A piridoxin-hidroklorid, vagy
más néven B6-vitamin, vízben oldódó vitamin, amelyre a szervezetnek több
szempontból is szüksége van. A szervezet nem képes előállítani a B6-vitamint,
ezért azt élelmiszerekből vagy kiegészítőkből kell beszereznie. A B6-vitamin
javíthatja a hangulatot és csökkentheti a depresszió tüneteit. Ez részben azért
van, mert ez a vitamin szükséges az érzelmeket szabályozó ingerületátvivő
anyagok létrehozásához, beleértve a szerotonint és a dopamint. A kutatások
szerint elősegítheti az agy egészségét és csökkentheti az Alzheimer -kór
kockázatát is. A B6-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet, nagy dózisú
alkalmazása viszont hatásos lehet a menstruációt megelőző fejfájástól,
hangulatingadozástól, felfúvódástól és egyéb problémáktól, összefoglaló néven
premenstruációs tünetektől szenvedőknek. Riboflavin: az emberi test nem képes
raktározni a riboflavint, vagyis a B2-vitamint. Hiánya gyakran produkál
tüneteket, mint például szembetegségek, néhány esetben szürke hályog, véreres,
viszkető, égő szem, valamint fényérzékenység. Ezen kívül a hiánya más
hiányállapotok kialakulásához is vezethet, mivel a riboflavin részt vesz a
tápanyagok feldolgozásában, például segíti a vas felszívódását. Különösen fontos
gondoskodni arról, hogy elegendő riboflavin kerüljön az étrendbe terhesség
esetén, mert hiánya veszélyeztetheti a baba növekedését és növelheti a
preeklampszia esélyeit, ami veszélyesen magas vérnyomást jelent a terhesség
alatt. A liszt érzékenyek és a Crohn-betegek szervezete gyakran hiányt szenved
riboflavinból, mert a tápanyag felszívódás nem működik megfelelően. Tiamin
mononitrát: a tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok
lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő
működéséhez szükséges vitamin. A tiamin táplálékforrásai közé tartoznak a teljes
kiőrlésű gabonák, de a gabona feldolgozás eltávolítja a tiamintartalom nagy
részét. A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP)
előállításához. Ez egy olyan molekula, amely energiát szállít a sejteken belül.
Béta-karotin: a szervezetben a béta-karotin átalakul A-vitaminná (retinol). Az A
-vitaminra pedig szükségünk van a jó látás és a szem egészségéért, az erős
immunrendszerért, valamint az egészséges bőrért és nyálkahártyáért. Ezenkívül a
béta-karotin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rengeteg kutatás
bizonyítja, hogy az antioxidánsokban gazdag étrend javíthatja az egészséget. Az
oxidatív stressz csökkentésével a szervezetben az antioxidánsok segíthetnek
megelőzni olyan betegségeket, mint a rák, a szívbetegség és az Alzheimer-kór.
Folsav: a folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin, amit
gyakran magzatvédő vitaminnak is neveznek. Nagyon fontos szerepe van a
szervezetben, különösen a várandós anyáknál, mert a terhesség korai szakaszában
a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében
hibátlan. Ezért várandósoknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. D-biotin:
B7-vitamin és H-vitamin néven is ismert. A biotin a B komplex vitaminok egyike,
amely a többi B-vitaminhoz hasonlóan segíti a szervezetet az enzimek
felhasználásában és a tápanyagok szállításában. A biotin segít fenntartani a
szervezet számos fő rendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy a biotin segíthet
a cukorbetegség tüneteinek kezelésében. Segít szabályozni a vércukorszintet
egyes cukorbetegeknél. A biotin hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében,
mint például az alacsony vércukorszint, és a magas vérzsír szint. A
biotinhiányra jellemző tünetek lehetnek a különféle érzészavarok: lehangoltság,
izomfájdalmak, folyamatos fáradtság, étvágytalanság. Ha a hiányállapot tartósan
fennáll, vérszegénység, koleszterinszint-emelkedés is felléphet. Kálium-jodid:
Fontos, hogy elegendő jód legyen az étrendben. Szabályozza a hormonokat, a
magzat fejlődését és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy egészségében, emiatt
alkalmazzák a pajzsmirigy túlműködésének kezelésére is. A terhesség alatt több
jódra van szüksége a női szervezetnek. A terhesség alatti jód bevitele
összefüggésben áll a magzat agyfejlődésével. A jód jelenléte az első 6 hónapban
kulcsfontosságú az agy fejlődésének szempontjából. Nátrium-szelenit: a
nátrium-szelenit, a szelén egyik formája, amely főként a növény alapú
élelmiszerekben, a húsokban és a tenger gyümölcseiben található meg. A
legfontosabb szerepe az antioxidáns hatásából ered, ennek köszönhetően képes az
oxidatív stressz mérséklésére. Hiányában nagyobb a valószínűsége a szív
koszorúér megbetegedéseknek, a daganatos megbetegedéseknek és az alacsony
pajzsmirigy hormontermelésnek. Ergokalciferol: az ergokalciferol, más néven
D2-vitamin, növényi eredetű elővitaminból, az ergoszterinből keletkezik. A
D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a
foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál
működésének elősegítése. A megfelelő mennyiségű D-vitamin megszerzése fontos a
csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet
játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a
szívbetegség kialakulásának esélyét, csökkenti az influenza kialakulásának
valószínűségét. Cianokobalamin: a cianokobalamin más néven B12-vitamin, alapvető
vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani.
Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy segítse a szervezetet a
vörösvértestek előállításában. A B12-vitamin hiánya a terhesség kezdeti
szakaszában növelheti a születési rendellenességek, például az idegcső hibái
kockázatát. Ezenkívül az anyai B12-vitaminhiány hozzájárulhat a koraszüléshez
vagy a vetéléshez. L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin: aszkorbinsavak közül az
L-aszkorbinsav található meg a természetben. Az emberi szervezetet is csak ez a
formája képes táplálni, amit a köznyelvben C-vitaminként ismerünk. A C -vitamin
vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C -vitamin szint
fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az
élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet,
aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az
antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át
fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen
ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer
megfelelően működjön. A C-vitamin jobban hasznosul, ha szedését
bioflavonoidokkal támogatjuk meg. A jó hír az, hogy a természetes forrásokból
származó C-vitamin készítményekben általában a bioflavonoidok is megtalálhatók.
Másrészt a C-vitaminnal más vitaminok, nyomelemek hatásossága fokozható. MSM-mel
szedve erősíti a gyulladáscsökkentő hatást, szőlőmag kivonattal kombinálva a
rákos sejtek gyógyulását segíti elő, míg béta-katotinnal és E-vitaminnal
társítva az antioxidáns hatás erősíthető. Összetevők: édesítőszer: eritrit,
L-aszkorbinsav, multivitamin premix (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok,
niacinamid, tokoferol-acetát, pantoténsav, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid,
riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, folsav, D-biotin, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, ergokalciferol, cianokobalamin, maltodextrin), aroma,
édesítőszer: szukralóz. Alkalmazási javaslat felnőtteknek: naponta 1 mérőkanál
(6,3 g) italpor 200 ml vízben elkeverve.
Adatlap
Ár: | 7.190 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Everhale multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű 190 g" című hirdetést látja. (fent)