Sukrin szirup juhar 450 g
Sukrin szirup juhar 450 g Sukrin JuharSzirup 450 g Próbáld ki a Sukrin
termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin
JuharSzirupokat. Hasonlóan az új Gold Sziruphoz, a JuharSzirup is alacsony
kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes, valamint
vegán. Géntechnika nélkül készül! Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a
JuharSzirup nagyon kíméletes a vércukorral. Az új JuharSzirup tökéletes minden
olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros
juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek,
kávé, tea, kekszek. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens
keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd
átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az
eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is
utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek
meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari
alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes
derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket
hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai
bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az
alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és
enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában
alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő.
Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok
hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy
cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb
ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban
kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint
az eritrit ? a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet
természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges
adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a
Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a
hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád
cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a
kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják
melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy
igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is
adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g
termékben): Energia 607 kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített
zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g - ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g
Rost 49 g Fehérje 0 g Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost
(kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok),
Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony
cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az
alternatív termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave
szirup Hagyományos szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328
Zsír 0 0 0 0 0 Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - -
amelyből cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A
Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot
tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így
fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen
mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin
JuharSzirupokat. Hasonlóan az új Gold Sziruphoz, a JuharSzirup is alacsony
kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes, valamint
vegán. Géntechnika nélkül készül! Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a
JuharSzirup nagyon kíméletes a vércukorral. Az új JuharSzirup tökéletes minden
olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros
juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek,
kávé, tea, kekszek. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens
keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd
átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az
eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is
utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek
meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari
alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes
derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket
hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai
bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az
alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és
enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában
alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő.
Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok
hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy
cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb
ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban
kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint
az eritrit ? a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet
természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges
adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a
Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a
hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád
cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a
kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják
melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy
igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is
adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g
termékben): Energia 607 kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített
zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g - ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g
Rost 49 g Fehérje 0 g Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost
(kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok),
Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony
cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az
alternatív termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave
szirup Hagyományos szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328
Zsír 0 0 0 0 0 Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - -
amelyből cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A
Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot
tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így
fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen
mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
Adatlap
Ár: | 5.160 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin szirup juhar 450 g" című hirdetést látja. (fent)