BioMenü bio macagyökér kapszula 60 db
Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui őslakosok körében. A
tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca karakteres malátás ízű, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik
szuperételhez. A legjobb minőség elérésének érdekében a maca gyökerét
természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a
keményítőmolekulákat, ez elősegíti a maca könnyebb emésztését és más tápanyagok
biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porrá őrlik és
kapszulázzák. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség
javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord
időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb
növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos
kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben,
zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag
tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a
világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb
tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 3
kapszula 3x1 kapszula naponta, reggel, délben és este Tárolás: Jól zártan,
száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio zselatinizált macagyökér
(lepidium meyenii) por; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz;
csomósodást gátló anyag: zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid;
kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen
bio Igen per 100 g kcal 1366 kcal zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,3 g ebből
egyszeresen telített zsírsavak 0,2 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0,5 g
szénhidrát 57,5 g ebből cukrok 26,8 g rost 20,5 g fehérje 11 g só 0 g
tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca karakteres malátás ízű, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik
szuperételhez. A legjobb minőség elérésének érdekében a maca gyökerét
természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a
keményítőmolekulákat, ez elősegíti a maca könnyebb emésztését és más tápanyagok
biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porrá őrlik és
kapszulázzák. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség
javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord
időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb
növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos
kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben,
zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag
tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a
világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb
tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 3
kapszula 3x1 kapszula naponta, reggel, délben és este Tárolás: Jól zártan,
száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio zselatinizált macagyökér
(lepidium meyenii) por; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz;
csomósodást gátló anyag: zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid;
kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen
bio Igen per 100 g kcal 1366 kcal zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,3 g ebből
egyszeresen telített zsírsavak 0,2 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0,5 g
szénhidrát 57,5 g ebből cukrok 26,8 g rost 20,5 g fehérje 11 g só 0 g
Adatlap
Ár: | 2.770 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.05 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio macagyökér kapszula 60 db" című hirdetést látja. (fent)