![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
BioMenü bio perui kakaómassza tallér 125 g
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú
kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról
származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom
szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A
perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint
a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag
forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és
erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta
készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék.
A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített,
tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs
koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve
többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a
csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb
élelmiszer a világon. A perui BioMenu¨ Kakaómassza Tallér egy ízletes
szupertáplálék. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 g ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio
hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Jellemzők tartósítószer-mentes Igen
GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio
Igen per 100 g kj 2589 kJ kcal 618 kcal zsír 53,3 g ebből telített zsírsavak
32,5 g szénhidrát 16,7 g ebből cukrok 0,5 g rost 11,9 g fehérje 14 g só 0,1 g
kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról
származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom
szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A
perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint
a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag
forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és
erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta
készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék.
A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített,
tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs
koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve
többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a
csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb
élelmiszer a világon. A perui BioMenu¨ Kakaómassza Tallér egy ízletes
szupertáplálék. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 g ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio
hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Jellemzők tartósítószer-mentes Igen
GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio
Igen per 100 g kj 2589 kJ kcal 618 kcal zsír 53,3 g ebből telített zsírsavak
32,5 g szénhidrát 16,7 g ebből cukrok 0,5 g rost 11,9 g fehérje 14 g só 0,1 g
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 4.770 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.14 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio perui kakaómassza tallér 125 g" című hirdetést látja. (fent)