BioMenü bio perui kakaópor 125 g
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és
aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több
antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A
kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik,
kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése
érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják,
meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A
paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom
kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a
bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét,
adalékanyagok nélkül. A kakaópor rendkívu¨l széles körben alkalmazható,
számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga. Adagolás,
javasolt felhasználás: Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan,
száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)
Jellemzők tartósítószer-mentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor
nélkül Igen alacsony cukortartalmú Igen bio Igen per 100 g kj 1533 kJ kcal 366
kcal zsír 11 g ebből telített zsírsavak 6,5 g szénhidrát 26,8 g ebből cukrok 0,9
g rost 24,3 g fehérje 28 g só 0 g
aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több
antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A
kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik,
kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése
érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják,
meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A
paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom
kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a
bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét,
adalékanyagok nélkül. A kakaópor rendkívu¨l széles körben alkalmazható,
számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga. Adagolás,
javasolt felhasználás: Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan,
száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)
Jellemzők tartósítószer-mentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor
nélkül Igen alacsony cukortartalmú Igen bio Igen per 100 g kj 1533 kJ kcal 366
kcal zsír 11 g ebből telített zsírsavak 6,5 g szénhidrát 26,8 g ebből cukrok 0,9
g rost 24,3 g fehérje 28 g só 0 g
Adatlap
Ár: | 1.710 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio perui kakaópor 125 g" című hirdetést látja. (fent)