Manuka méz MGO 250+ 250g
A Manuka Méz 250+ MGO?250g prémium minősítésű új-zélandi manuka méz, amelyben
megbízhat! Fenntartható módon, Új-Zéland távoli, érintetlen részein lévő
méhészetekből származik, és speciális mézüzemünkben tökéletesítjük, teszteljük
és csomagoljuk. A folyamat minden egyes lépésénél szakértő gondossággal, a
lehető legkisebb beavatkozással biztosítjuk, hogy a manuka méz megőrizze
egyedülálló természetes tulajdonságait. Manuka mézünk, a világszerte népszerű
csodálatos ízzel és a sima, bársonyos textúrával is rendelkezik. A Manuka Health
Manuka mézeknek az MGO tartalmát, hatékonyságát és tisztaságát, rendszeresen
ellenőrzik és hitelesítik. Tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a
metilglioxál (MGO) az új-zélandi manuka mézben, a természetesen előforduló egyik
kulcsfontosságú összetevő. Az MGO-tartalom nagymértékben változhat, ezért minden
egyes gyártási tétel vizsgálata fontos az MGO-tartalom garantálása érdekében.
Minden gyártási tételt háromszorosan tesztelünk, hogy teljesen biztosak legyünk
a tisztaságban, a minőségben és az MGO hatékonyságában, valamint az UMF
Association és az új-zélandi kormány Elsődleges Ipari Minisztériumának független
minőségi és hitelességi tanúsítványával is rendelkezünk. Kiszerelés: 250g Hogyan
válasszunk MGO faktort? Az MGO250 alkalmas az immunrendszer erősítésére és
enyhébb betegségek kezelésére (torokfájás, megfázás, láz, fejfájás stb.) [04.]
Az MGO400 az ellenálló fertőzések ellen, gyulladásokra és gyomorsav kezelésére
ajánljuk. Az MGO550 a Staphylococcus, a Helicobacter pylori, a candida és más
nehezen megszűnő fertőzések esetén ajánlott. Adagolási tudnivalók: Bizonyos
mértékű kristályosodás előfordulhat, ez nincs befolyással a termék minőségére.
Fogyasszon naponta 3 teáskanállal, önmagában. Külsőleg is alkalmazható. Tárolás:
Szobahőmérsékleten, 15-25°C fok között. Figyelmeztetés: 12 hónapos kor alatti
gyermek ne fogyassza. Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, ne fogyassza.
A manuka méz használata Kanalazza, kenegesse, csepegtesse, keverje: a manuka méz
sokoldalú, egyszerűen használható és nagyon ízletes. A fogyasztás legjobb módja,
ha közvetlenül a kanálról esszük. Keverhetjük meleg vízbe, teába vagy kávéba is.
Remekül helyettesíti a finomított cukrot, és tökéletes kísérője a reggelinek és
turmixoknak. A manuka méz természetes feltöltődést biztosít edzés előtt vagy
után, egészséges csemege a gyerekek ebédjéhez, és tökéletes frissítő, amely nem
okoz semmiféle lehangoltságot. A manuka méz tárolása Minden mézünk 100%-ban
természetes, ezért a szín, az állag és az íz gyártási tételenként némileg
változhat, és az érleléssel fejlődhet (akárcsak a jó bor). A manuka mézet a
kamrában kell tárolni, nem a hűtőben. A hideg hőmérséklet a méz kristályosodását
eredményezheti (de ne aggódjon, a méz ettől még fogyasztható). A méz természetes
tulajdonságainak védelme érdekében kerülje a tartósan magas hőhatásnak való
kitettséget. Profi tipp: ha a hangyák ugyanúgy szeretik a Manuka mézet mint Ön,
ezért tartsa az üveget egy sekély, vízzel teli tálban (a hangyák nem tudnak
úszni!). :-) 100%-ban Új-Zélandi Manuka méz A Manuka Health büszke arra, hogy
Új-Zélandon működik. Minden egyes üveg mézünket itt, Új-Zélandon tesztelünk és
csomagolunk. Sok manuka mézzel foglalkozó vállalattól eltérően, a Manuka Health
tulajdonában van a teljes folyamat a kaptártól az üvegig. A 20 000 méhcsaládtól
és a magasan képzett méhészcsapattól kezdve a gondos kitermelésen,
feldolgozáson, minőségvizsgálaton és csomagoláson át. A méz feldolgozása, az
erre a célra épített saját létesítményeinkben történik. Úgy véljük, hogy ez
elengedhetetlen az igazán kivételes manuka méz előállításához. A manuka méz és a
propolisz tudományának vezetőiként és úttörőiként éveket töltöttünk azzal, hogy
felfedezzük, e valóban csodálatos méhészeti termékek titkait és rendkívüli
természetes tulajdonságait. Kutatócsoportunk folyamatos munkája segít nekünk
olyan megbízható termékeket létrehozni, amelyek valódi változást hoznak az
emberek életében. A manuka mézben található MGO, egy fontos terápiás komponens,
melynek mértéke segít megállapítani az adott méz antibakteriális
koncentrációját. Minél magasabb az MGO, annál erősebb az antibakteriális ereje
az adott méznek. Ez a faktor állandó a mézben és mg / kg-ban mérik. Az MGO
bejegyzett névjegy és csak a független, Új-Zéland által elismert
laboratóriumokban tesztelt méz csomagolására kerülhet ez a címke, amely elismeri
gyógyászati tulajdonságait. [03.] A fenntarthatóság a szívügyünk Méhészként és a
természetes jólét elkötelezett híveiként a fenntarthatóság és a környezeti
felelősségvállalás áll tevékenységünk középpontjában. Eltökélten törekszünk
arra, hogy prémium minőségű új-zélandi méhészeti termékeinket fenntartható módon
állítsuk elő. Ez azt jelenti, hogy soha nem kötünk kompromisszumot méheink
egészségével kapcsolatban, és biztosítjuk, hogy az új-zélandi természet
érintetlen szépségét az elkövetkező generációk számára is megőrizzük. A
méheinkről való gondoskodás elsődleges fontosságú, nemcsak a mi érdekünkben,
hanem az egész ökoszisztéma érdekében. Méhészcsapatunk élen jár a fenntartható
méhészkedésben, és egész éves méhegészségügyi programmal rendelkezünk. A
kaptárak gondos ellenőrzése és elhelyezése biztosítja az egészséges
méhcsaládokat és a kiváló minőségű mézet, mind a méheknek, mind nekünk (és
Önnek!). Soha nem töltjük túl a kaptárainkat - a fejlett térképezési technológia
lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük a manuka virágok mennyiségét egy adott
területen, így tudjuk, hogy pontosan hány méhcsaládot helyezhetünk el, hogy a
méheink jól éljenek. A nem manuka szezonban méhcsaládjainkat Új-Zélandon széles
körben helyezzük el, ahol a méhek könnyen hozzáférnek a sok virágzó növényhez,
és természetes beporzást biztosíthatnak, hogy gazdagítsák a földet és a
növényvilágot. Soha nem használunk antibiotikumokat vagy hormonokat, és ha
szükséges, csak szerves gyomirtást alkalmazunk, hogy a méhcsaládok körüli
területet tisztán tartsuk. Méhészeink a méhek egészségének szakértői, akik
büszkén osztják meg újításaikat a szélesebb méhészközösséggel a méhek és a
méhészek javát szolgálva világszerte. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.]
Honey as a Potential Natural Antioxidant Medicine: An Insight into Its Molecular
Mechanisms of Action - doi: 10.1155/2018/8367846 [02.] Health Benefits of Manuka
Honey as an Essential Constituent for Tissue Regeneration - DOI:
10.2174/1389200218666170911152240 [03.] Enhanced Antibacterial Activity of MGO
TM Manuka Honey complexed with -cyclodextrin (Manuka Honey with CycloPower TM )
- DOI: 10.31989/ffhd.v4i5.13 [04.] Honey and Health: A Review of Recent Clinical
Research - doi: 10.4103/0974-8490.204647
megbízhat! Fenntartható módon, Új-Zéland távoli, érintetlen részein lévő
méhészetekből származik, és speciális mézüzemünkben tökéletesítjük, teszteljük
és csomagoljuk. A folyamat minden egyes lépésénél szakértő gondossággal, a
lehető legkisebb beavatkozással biztosítjuk, hogy a manuka méz megőrizze
egyedülálló természetes tulajdonságait. Manuka mézünk, a világszerte népszerű
csodálatos ízzel és a sima, bársonyos textúrával is rendelkezik. A Manuka Health
Manuka mézeknek az MGO tartalmát, hatékonyságát és tisztaságát, rendszeresen
ellenőrzik és hitelesítik. Tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a
metilglioxál (MGO) az új-zélandi manuka mézben, a természetesen előforduló egyik
kulcsfontosságú összetevő. Az MGO-tartalom nagymértékben változhat, ezért minden
egyes gyártási tétel vizsgálata fontos az MGO-tartalom garantálása érdekében.
Minden gyártási tételt háromszorosan tesztelünk, hogy teljesen biztosak legyünk
a tisztaságban, a minőségben és az MGO hatékonyságában, valamint az UMF
Association és az új-zélandi kormány Elsődleges Ipari Minisztériumának független
minőségi és hitelességi tanúsítványával is rendelkezünk. Kiszerelés: 250g Hogyan
válasszunk MGO faktort? Az MGO250 alkalmas az immunrendszer erősítésére és
enyhébb betegségek kezelésére (torokfájás, megfázás, láz, fejfájás stb.) [04.]
Az MGO400 az ellenálló fertőzések ellen, gyulladásokra és gyomorsav kezelésére
ajánljuk. Az MGO550 a Staphylococcus, a Helicobacter pylori, a candida és más
nehezen megszűnő fertőzések esetén ajánlott. Adagolási tudnivalók: Bizonyos
mértékű kristályosodás előfordulhat, ez nincs befolyással a termék minőségére.
Fogyasszon naponta 3 teáskanállal, önmagában. Külsőleg is alkalmazható. Tárolás:
Szobahőmérsékleten, 15-25°C fok között. Figyelmeztetés: 12 hónapos kor alatti
gyermek ne fogyassza. Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, ne fogyassza.
A manuka méz használata Kanalazza, kenegesse, csepegtesse, keverje: a manuka méz
sokoldalú, egyszerűen használható és nagyon ízletes. A fogyasztás legjobb módja,
ha közvetlenül a kanálról esszük. Keverhetjük meleg vízbe, teába vagy kávéba is.
Remekül helyettesíti a finomított cukrot, és tökéletes kísérője a reggelinek és
turmixoknak. A manuka méz természetes feltöltődést biztosít edzés előtt vagy
után, egészséges csemege a gyerekek ebédjéhez, és tökéletes frissítő, amely nem
okoz semmiféle lehangoltságot. A manuka méz tárolása Minden mézünk 100%-ban
természetes, ezért a szín, az állag és az íz gyártási tételenként némileg
változhat, és az érleléssel fejlődhet (akárcsak a jó bor). A manuka mézet a
kamrában kell tárolni, nem a hűtőben. A hideg hőmérséklet a méz kristályosodását
eredményezheti (de ne aggódjon, a méz ettől még fogyasztható). A méz természetes
tulajdonságainak védelme érdekében kerülje a tartósan magas hőhatásnak való
kitettséget. Profi tipp: ha a hangyák ugyanúgy szeretik a Manuka mézet mint Ön,
ezért tartsa az üveget egy sekély, vízzel teli tálban (a hangyák nem tudnak
úszni!). :-) 100%-ban Új-Zélandi Manuka méz A Manuka Health büszke arra, hogy
Új-Zélandon működik. Minden egyes üveg mézünket itt, Új-Zélandon tesztelünk és
csomagolunk. Sok manuka mézzel foglalkozó vállalattól eltérően, a Manuka Health
tulajdonában van a teljes folyamat a kaptártól az üvegig. A 20 000 méhcsaládtól
és a magasan képzett méhészcsapattól kezdve a gondos kitermelésen,
feldolgozáson, minőségvizsgálaton és csomagoláson át. A méz feldolgozása, az
erre a célra épített saját létesítményeinkben történik. Úgy véljük, hogy ez
elengedhetetlen az igazán kivételes manuka méz előállításához. A manuka méz és a
propolisz tudományának vezetőiként és úttörőiként éveket töltöttünk azzal, hogy
felfedezzük, e valóban csodálatos méhészeti termékek titkait és rendkívüli
természetes tulajdonságait. Kutatócsoportunk folyamatos munkája segít nekünk
olyan megbízható termékeket létrehozni, amelyek valódi változást hoznak az
emberek életében. A manuka mézben található MGO, egy fontos terápiás komponens,
melynek mértéke segít megállapítani az adott méz antibakteriális
koncentrációját. Minél magasabb az MGO, annál erősebb az antibakteriális ereje
az adott méznek. Ez a faktor állandó a mézben és mg / kg-ban mérik. Az MGO
bejegyzett névjegy és csak a független, Új-Zéland által elismert
laboratóriumokban tesztelt méz csomagolására kerülhet ez a címke, amely elismeri
gyógyászati tulajdonságait. [03.] A fenntarthatóság a szívügyünk Méhészként és a
természetes jólét elkötelezett híveiként a fenntarthatóság és a környezeti
felelősségvállalás áll tevékenységünk középpontjában. Eltökélten törekszünk
arra, hogy prémium minőségű új-zélandi méhészeti termékeinket fenntartható módon
állítsuk elő. Ez azt jelenti, hogy soha nem kötünk kompromisszumot méheink
egészségével kapcsolatban, és biztosítjuk, hogy az új-zélandi természet
érintetlen szépségét az elkövetkező generációk számára is megőrizzük. A
méheinkről való gondoskodás elsődleges fontosságú, nemcsak a mi érdekünkben,
hanem az egész ökoszisztéma érdekében. Méhészcsapatunk élen jár a fenntartható
méhészkedésben, és egész éves méhegészségügyi programmal rendelkezünk. A
kaptárak gondos ellenőrzése és elhelyezése biztosítja az egészséges
méhcsaládokat és a kiváló minőségű mézet, mind a méheknek, mind nekünk (és
Önnek!). Soha nem töltjük túl a kaptárainkat - a fejlett térképezési technológia
lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük a manuka virágok mennyiségét egy adott
területen, így tudjuk, hogy pontosan hány méhcsaládot helyezhetünk el, hogy a
méheink jól éljenek. A nem manuka szezonban méhcsaládjainkat Új-Zélandon széles
körben helyezzük el, ahol a méhek könnyen hozzáférnek a sok virágzó növényhez,
és természetes beporzást biztosíthatnak, hogy gazdagítsák a földet és a
növényvilágot. Soha nem használunk antibiotikumokat vagy hormonokat, és ha
szükséges, csak szerves gyomirtást alkalmazunk, hogy a méhcsaládok körüli
területet tisztán tartsuk. Méhészeink a méhek egészségének szakértői, akik
büszkén osztják meg újításaikat a szélesebb méhészközösséggel a méhek és a
méhészek javát szolgálva világszerte. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.]
Honey as a Potential Natural Antioxidant Medicine: An Insight into Its Molecular
Mechanisms of Action - doi: 10.1155/2018/8367846 [02.] Health Benefits of Manuka
Honey as an Essential Constituent for Tissue Regeneration - DOI:
10.2174/1389200218666170911152240 [03.] Enhanced Antibacterial Activity of MGO
TM Manuka Honey complexed with -cyclodextrin (Manuka Honey with CycloPower TM )
- DOI: 10.31989/ffhd.v4i5.13 [04.] Honey and Health: A Review of Recent Clinical
Research - doi: 10.4103/0974-8490.204647
Adatlap
Ár: | 14.971 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Manuka méz MGO 250+ 250g" című hirdetést látja. (fent)