Haas Quittin 4:1 Zselésítő Befőzöszer PRÉMIUM 21,5g /40/
TermékleírásJellemzők 4x Superbrands, Lekvár készítéséhez, Dunsztolás nélkül,
Csak 200 g cukor, 1500 g gyümölcshöz Termék információk A tasak tartalma 1,5 kg
gyümölcshöz + 0,20 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,7 kg lekvár készíthető. A
Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért
kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési
eljárások során. ÖsszetételSűrítőanyag (pektinek), Maltodextrin, Savanyúságot
szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Részben hidrogénezett
növényi olaj (pálmaolaj) Allergén összetevőkTej, Szója, Kén-dioxid / Szulfitok
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Befőzési útmutató: Nagyon
fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután
adja hozzá a cukrot! 1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja
vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2) A gyümölcspépbe jól keverje bele a
zselésítőszert. 3) Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a
gyümölcsös - zselésítőszeres keveréket. 4) A forrásban lévő péphez adja hozzá a
cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig
főzze. 5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig,
és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre
szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Figyelem! Lédús
gyümölcsök esetén, mint például a meggy, cseresznye, őszibarack, dinnye, körte,
stb, dupla adag Haas Quittin 4:1 zselésítő befőzőszert használjon. A Haas
Quittin 4:1 zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető
lekvár. Ebben az esetben 0,20 kg Haas Glukonont számítson 1,5 kg gyümölcshöz, és
másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá. Tárolás Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig.
Csak 200 g cukor, 1500 g gyümölcshöz Termék információk A tasak tartalma 1,5 kg
gyümölcshöz + 0,20 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,7 kg lekvár készíthető. A
Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért
kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési
eljárások során. ÖsszetételSűrítőanyag (pektinek), Maltodextrin, Savanyúságot
szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Részben hidrogénezett
növényi olaj (pálmaolaj) Allergén összetevőkTej, Szója, Kén-dioxid / Szulfitok
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Befőzési útmutató: Nagyon
fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután
adja hozzá a cukrot! 1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja
vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2) A gyümölcspépbe jól keverje bele a
zselésítőszert. 3) Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a
gyümölcsös - zselésítőszeres keveréket. 4) A forrásban lévő péphez adja hozzá a
cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig
főzze. 5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig,
és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre
szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Figyelem! Lédús
gyümölcsök esetén, mint például a meggy, cseresznye, őszibarack, dinnye, körte,
stb, dupla adag Haas Quittin 4:1 zselésítő befőzőszert használjon. A Haas
Quittin 4:1 zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető
lekvár. Ebben az esetben 0,20 kg Haas Glukonont számítson 1,5 kg gyümölcshöz, és
másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá. Tárolás Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig.
Adatlap
Ár: | 389 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Haas Quittin 4:1 Zselésítő Befőzöszer PRÉMIUM 21,5g /40/" című hirdetést látja. (fent)