GymBeam Tofu 200g
A Tofu a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely a vegetáriánusok,
vegánok és más, hasonló étrendet követő emberek körében vált népszerűvé. Magas a
fehérjetartalma, ezért hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
Ráadásul nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékanyagot, ami a tofut az
egészséges életmód hívei körében népszerűvé teszi. Meleg és hideg receptekhez
egyaránt használható. Tofu - a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely
magas fehérjetartalommal rendelkezik, és mind a meleg, mind a hideg konyhában
felhasználható A tofu a sajt vagy a hús növényi alapú helyettesítője, amely
magas fehérjetartalommal büszkélkedhet. Ezért hozzájárul az izomtömeg és az
egészséges csontok növekedéséhez és fenntartásához. Ettől olyan népszerű a
sportolók és az egészséges életmód rajongói körében. A tofu olyan átmosott
szójababból készül, amelyet beáztatnak. Ezután sima pasztát készítenek belőle.
Ezt a masszát ezután megfőzik, leszűrik és tovább dolgozzák, amíg el nem készül
a finom tofu. Lehet semleges ízű, de lehet ízesített is, például fűszerekkel,
mint például a füstölt vagy pácolt tofu változatok esetében. Nem igényel
hőkezelést, így ízletes növényi alapú krémeket, salátákat készíthetsz belőle,
vagy szendvicsekben a sajt és a sonka helyettesítésére használhatod. A tofut
azonban süthetjük, piríthatjuk, grillezhetjük vagy párolhatjuk, vagy bármilyen
körethez is tálalhatjuk. De ez még nem minden, képzett szakácsok vegán
hamburgert, különböző szószokat és zöldségkeveréket tudnak készíteni vele, így
fehérjedús ételeket kapunk. És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik valami
édeset keresnek. Ha az ízesítetlen változatot választod, a tofuból fagyasztott
gyümölcsökkel turmixolva ízletes vegán fagylaltot készíthetsz. Reszelve is
hozzáadható a tésztához, hogy növelje annak fehérjetartalmát. A határ a
csillagos ég, és biztosan sok más módot is találsz arra, hogy ezt a növényi
alapú finomságot beépítsd az ételeidbe. A tofu azonban nem kizárólag a
vegetáriánusok és vegánok számára készült. Azok, akik állati termékeket
fogyasztanak, a tofut is beépítik a receptjeikbe. A növényi alapú helyettesítők
bárki étrendjének nagyszerű kiegészítői lehetnek, változatosságot hozva minden
menübe. A Tofu előnyei a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője ízesített és
ízesítetlen változatban is kapható fehérjedús nem tartalmaz cukrot hozzájárul az
izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához hideg és meleg receptekhez egyaránt
használható remekül illik szószokba, krémekbe és különböző köretekbe a natúr
változat édes receptek elkészítéséhez is alkalmas nem igényel hőkezelést
Összetevők Natúr: víz, szójabab 28%, koagulálószer (kalcium-klorid). Füstölt:
víz, szójabab 28%, só, fokhagyma, fekete bors, koaguláns (kalcium-klorid).
Pácolt: víz, szójabab 28%, pác 8% (gluténmentes szójaszósz, szárított hagyma,
szárított fokhagyma, fűszerek és gyógynövények keveréke), koaguláns
(kalcium-klorid). Tápérték táblázat Tápértékek (natúr) 100 g Energiatartalom 653
kJ / 156,6 kcal Zsír 9,9 g - ebből telített zsírsavak 0,7 g Szénhidrát 0,8 g -
cukrok 0 g Fehérje 16,1 g Só 0,26 g Tápértékek (Füstölt) 100 g Energiatartalom
528,20 kJ / 126 kcal Zsír 7,6 g - ebből telített zsírsavak 0,6 g Szénhidrát 0,1
g - cukrok 0 g Fehérje 14,4 g Só 0,90 g Tápértékek (Pácolt) 100 g
Energiatartalom 608 kJ / 145 kcal Zsír 8,1 g - ebből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrát 1,8 g - cukrok 0,5 g Fehérje 16,4 g Só 2,18 g *Egy átlagos felnőtt
ajánlott napi beviteli értéke (8400 kJ/ 2000 kcal). Figyelmeztetés Száraz,
napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőben
tárolandó. Allergén figyelmeztetés: Az allergének vastagon szedve vannak
feltüntetve az összetevők közt.
vegánok és más, hasonló étrendet követő emberek körében vált népszerűvé. Magas a
fehérjetartalma, ezért hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
Ráadásul nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékanyagot, ami a tofut az
egészséges életmód hívei körében népszerűvé teszi. Meleg és hideg receptekhez
egyaránt használható. Tofu - a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely
magas fehérjetartalommal rendelkezik, és mind a meleg, mind a hideg konyhában
felhasználható A tofu a sajt vagy a hús növényi alapú helyettesítője, amely
magas fehérjetartalommal büszkélkedhet. Ezért hozzájárul az izomtömeg és az
egészséges csontok növekedéséhez és fenntartásához. Ettől olyan népszerű a
sportolók és az egészséges életmód rajongói körében. A tofu olyan átmosott
szójababból készül, amelyet beáztatnak. Ezután sima pasztát készítenek belőle.
Ezt a masszát ezután megfőzik, leszűrik és tovább dolgozzák, amíg el nem készül
a finom tofu. Lehet semleges ízű, de lehet ízesített is, például fűszerekkel,
mint például a füstölt vagy pácolt tofu változatok esetében. Nem igényel
hőkezelést, így ízletes növényi alapú krémeket, salátákat készíthetsz belőle,
vagy szendvicsekben a sajt és a sonka helyettesítésére használhatod. A tofut
azonban süthetjük, piríthatjuk, grillezhetjük vagy párolhatjuk, vagy bármilyen
körethez is tálalhatjuk. De ez még nem minden, képzett szakácsok vegán
hamburgert, különböző szószokat és zöldségkeveréket tudnak készíteni vele, így
fehérjedús ételeket kapunk. És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik valami
édeset keresnek. Ha az ízesítetlen változatot választod, a tofuból fagyasztott
gyümölcsökkel turmixolva ízletes vegán fagylaltot készíthetsz. Reszelve is
hozzáadható a tésztához, hogy növelje annak fehérjetartalmát. A határ a
csillagos ég, és biztosan sok más módot is találsz arra, hogy ezt a növényi
alapú finomságot beépítsd az ételeidbe. A tofu azonban nem kizárólag a
vegetáriánusok és vegánok számára készült. Azok, akik állati termékeket
fogyasztanak, a tofut is beépítik a receptjeikbe. A növényi alapú helyettesítők
bárki étrendjének nagyszerű kiegészítői lehetnek, változatosságot hozva minden
menübe. A Tofu előnyei a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője ízesített és
ízesítetlen változatban is kapható fehérjedús nem tartalmaz cukrot hozzájárul az
izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához hideg és meleg receptekhez egyaránt
használható remekül illik szószokba, krémekbe és különböző köretekbe a natúr
változat édes receptek elkészítéséhez is alkalmas nem igényel hőkezelést
Összetevők Natúr: víz, szójabab 28%, koagulálószer (kalcium-klorid). Füstölt:
víz, szójabab 28%, só, fokhagyma, fekete bors, koaguláns (kalcium-klorid).
Pácolt: víz, szójabab 28%, pác 8% (gluténmentes szójaszósz, szárított hagyma,
szárított fokhagyma, fűszerek és gyógynövények keveréke), koaguláns
(kalcium-klorid). Tápérték táblázat Tápértékek (natúr) 100 g Energiatartalom 653
kJ / 156,6 kcal Zsír 9,9 g - ebből telített zsírsavak 0,7 g Szénhidrát 0,8 g -
cukrok 0 g Fehérje 16,1 g Só 0,26 g Tápértékek (Füstölt) 100 g Energiatartalom
528,20 kJ / 126 kcal Zsír 7,6 g - ebből telített zsírsavak 0,6 g Szénhidrát 0,1
g - cukrok 0 g Fehérje 14,4 g Só 0,90 g Tápértékek (Pácolt) 100 g
Energiatartalom 608 kJ / 145 kcal Zsír 8,1 g - ebből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrát 1,8 g - cukrok 0,5 g Fehérje 16,4 g Só 2,18 g *Egy átlagos felnőtt
ajánlott napi beviteli értéke (8400 kJ/ 2000 kcal). Figyelmeztetés Száraz,
napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőben
tárolandó. Allergén figyelmeztetés: Az allergének vastagon szedve vannak
feltüntetve az összetevők közt.
Adatlap
Ár: | 590 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 10 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GymBeam Tofu 200g" című hirdetést látja. (fent)