Lakhsmy kapor morzsolt 14 g
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest,
mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös
báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot
csokorba kötve frissen vásároljuk és csak a leveleit vágjuk apróra, úgy tesszük
az ételbe. Egészben csak különböző savanyúságokba kerül.
mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös
báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot
csokorba kötve frissen vásároljuk és csak a leveleit vágjuk apróra, úgy tesszük
az ételbe. Egészben csak különböző savanyúságokba kerül.
Adatlap
Ár: | 341 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Lakhsmy kapor morzsolt 14 g" című hirdetést látja. (fent)