Collango collagen basic ízesítetlen 300 g
Collango Collagen BASIC A Collango Collagen Basic egy alap kollagén, melynek
neve a termék összetételére utal, 100% sertés kollagén. Hozzáadott vitaminok,
színezék és ízesítés nélkül. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango
egyet jelent: ? a minőségi alapanyaggal ? a könnyű és gyors oldódással ?
kellemes illattal és ízzel ? a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően ? elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Ennél a
terméknél sincs ez másként, hiszen a francia Rousselot cég- az egyik vezető
kollagén gyártó- által gyártott ProTake® sertés kollagénjét választottuk. Máshol
prémiumként találsz ilyen terméket. Nálunk ez az alap! Collango Collagen Basic
jellemzői: ? I-es típusú, 100% hidrolizált sertés kollagén ? 10.000mg (10gramm)
kollagén/ adagban ? Nincs ízesítve ? Könnyen és víztisztán oldódik ? 300g/tasak-
30 adag Collango Collagen Basic előnyei: ? Könnyen és gyorsan oldódik, csupán
hideg vízben is víztisztán ? Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű
és szagú! ? Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak ? Elérhető kutatási eredmények
az alapanyagként felhasznált ProTake® kollagénre ? Tartósítószer, csomósodás
gátló mentes ? Mindig frissen készíthető ? Könnyen adagolható a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően Tápanyag táblázat 1 adag: 10 g (1
adagolókanál) 10g RI%* 100g Energia 38 kcal/ 159 kJ 0% 380 kcal/1590 kJ Zsír 0 g
0% 0 g ebből telített zsírsav 0 g 0% 0 g Szénhidrát 0 g 0% 0 g ebből cukor 0 g
0% 0 g Nátrium 61,5 mg 3% 615 mg Fehérje 9,5 g 19% 95 g hidrolizált kollagén
I-es típus 10000 mg 100 g *: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt
számára (8400 kJ/2 000 kcal) Összetevők: I-es típusú hidrolizált sertés kollagén
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket
feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes
étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az
ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös
helyen. Mi a kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit
egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait felvagdossák, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb... A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
1. Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. 2.
Minél magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények
jelentős többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán
alapszanak. 3. C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul
a kollagén hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt
előbb? Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta?
Avagy mi a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás
tipikus esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: 1. Mindegyik felsorolt készítmény pro formátumból
indul! 2. Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. 3. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. Ezért fontos a tudatos vásárlás! Nem csak
az árat és a darabszámot (tabletta/kapszula esetén) vagy adagot nézzük meg egy
terméknél, hanem a hatóanyagtartalmat is! Milyen kollagén van a Collango
Collagen Basic-ben? A Collango Collagen alapanyagaként választott ProTake®
kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Rousselot cég által
gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel
készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan
kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Hogyan/miben
fogyaszd a Collango kollagént? Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy
mit fogyasztasz. ? Keverd bele gyümölcslébe ? Dobd fel vele a smoothie-dat ?
Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele ? Ízesítsd vele a chia pudingodat ?
Keverd bele a jegeskávédba ? Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban
Fogyasztási javalat 1. Lehet fogyasztani ciklikusan, azaz kúraszerűen 3 hónapon
keresztül napi 1 adagot (10.000mg kollagén), majd elégséges heti 1 alkalommal 1
adag fogyasztása. 2. Állandó jellegű fogyasztás esetén napi fél adag Collango
elegendő. Másodgenerációs ízületvédő A Collango Collagen egy második generációs
ízületvédő is. Lényeges előnye a glükózamin/kondroitin/MSM hármashoz képest,
hogy ez egy bioaktív fehérje. Tehát nem csak az ízületeknek és porcoknak
nyújthat segítséget, hanem a szervezet ott hasznosítja, ahol szükség van rá.
Csontritkulás, ízületi gyulladás A világ népessége öregszik és ennek a
folyamatnak megvannak a maga hátrányai. A főbb egészségügyi problémák: ?
csontritkulás és a sarcopenia ? csontízületi gyulladás Egyre több tudományos
bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok
egészségét. A Rousselot cég és egyetemi partnereivel folytat kutatást ezeken a
területeken. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos tanulmányokra. ...
neve a termék összetételére utal, 100% sertés kollagén. Hozzáadott vitaminok,
színezék és ízesítés nélkül. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango
egyet jelent: ? a minőségi alapanyaggal ? a könnyű és gyors oldódással ?
kellemes illattal és ízzel ? a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően ? elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Ennél a
terméknél sincs ez másként, hiszen a francia Rousselot cég- az egyik vezető
kollagén gyártó- által gyártott ProTake® sertés kollagénjét választottuk. Máshol
prémiumként találsz ilyen terméket. Nálunk ez az alap! Collango Collagen Basic
jellemzői: ? I-es típusú, 100% hidrolizált sertés kollagén ? 10.000mg (10gramm)
kollagén/ adagban ? Nincs ízesítve ? Könnyen és víztisztán oldódik ? 300g/tasak-
30 adag Collango Collagen Basic előnyei: ? Könnyen és gyorsan oldódik, csupán
hideg vízben is víztisztán ? Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű
és szagú! ? Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak ? Elérhető kutatási eredmények
az alapanyagként felhasznált ProTake® kollagénre ? Tartósítószer, csomósodás
gátló mentes ? Mindig frissen készíthető ? Könnyen adagolható a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően Tápanyag táblázat 1 adag: 10 g (1
adagolókanál) 10g RI%* 100g Energia 38 kcal/ 159 kJ 0% 380 kcal/1590 kJ Zsír 0 g
0% 0 g ebből telített zsírsav 0 g 0% 0 g Szénhidrát 0 g 0% 0 g ebből cukor 0 g
0% 0 g Nátrium 61,5 mg 3% 615 mg Fehérje 9,5 g 19% 95 g hidrolizált kollagén
I-es típus 10000 mg 100 g *: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt
számára (8400 kJ/2 000 kcal) Összetevők: I-es típusú hidrolizált sertés kollagén
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket
feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes
étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az
ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös
helyen. Mi a kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit
egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait felvagdossák, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb... A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
1. Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. 2.
Minél magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények
jelentős többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán
alapszanak. 3. C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul
a kollagén hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt
előbb? Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta?
Avagy mi a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás
tipikus esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: 1. Mindegyik felsorolt készítmény pro formátumból
indul! 2. Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. 3. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. Ezért fontos a tudatos vásárlás! Nem csak
az árat és a darabszámot (tabletta/kapszula esetén) vagy adagot nézzük meg egy
terméknél, hanem a hatóanyagtartalmat is! Milyen kollagén van a Collango
Collagen Basic-ben? A Collango Collagen alapanyagaként választott ProTake®
kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Rousselot cég által
gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel
készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan
kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Hogyan/miben
fogyaszd a Collango kollagént? Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy
mit fogyasztasz. ? Keverd bele gyümölcslébe ? Dobd fel vele a smoothie-dat ?
Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele ? Ízesítsd vele a chia pudingodat ?
Keverd bele a jegeskávédba ? Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban
Fogyasztási javalat 1. Lehet fogyasztani ciklikusan, azaz kúraszerűen 3 hónapon
keresztül napi 1 adagot (10.000mg kollagén), majd elégséges heti 1 alkalommal 1
adag fogyasztása. 2. Állandó jellegű fogyasztás esetén napi fél adag Collango
elegendő. Másodgenerációs ízületvédő A Collango Collagen egy második generációs
ízületvédő is. Lényeges előnye a glükózamin/kondroitin/MSM hármashoz képest,
hogy ez egy bioaktív fehérje. Tehát nem csak az ízületeknek és porcoknak
nyújthat segítséget, hanem a szervezet ott hasznosítja, ahol szükség van rá.
Csontritkulás, ízületi gyulladás A világ népessége öregszik és ennek a
folyamatnak megvannak a maga hátrányai. A főbb egészségügyi problémák: ?
csontritkulás és a sarcopenia ? csontízületi gyulladás Egyre több tudományos
bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok
egészségét. A Rousselot cég és egyetemi partnereivel folytat kutatást ezeken a
területeken. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos tanulmányokra. ...
Adatlap
Ár: | 4.210 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.07.01 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Collango collagen basic ízesítetlen 300 g" című hirdetést látja. (fent)