Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország ...
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország ...
Adatlap
Ár: | 570 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.06 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g" című hirdetést látja. (fent)