Vitaking c-ascorbin por 400 g
A C-vitamint legtisztább és egyben legolcsóbb formában aszkorbinsav porral
lehet pótolni. A Vitaking Aszkorbinsav por terméke dobozonként 400gr port
tartalmaz. A Vitaking aszkorbinsav por formában tartalmazza a C-vitamint.
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot.
Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal
bíró termék. A C-vitamin vízben oldódó. Egyike a leggyakrabban szedett
vitaminoknak. Az aszkorbinsav por(ascorbin acid) egy nagyon gazdaságos C-vitamin
forrás. Egyszerűen elkeverhető teában, vagy akár limonádé is készíthető belőle.
A C-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez intenzív
test?mozgás alatt vagy azt köve?tően, a normál energiatermelő
anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál műkö?déséhez, a normál
pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a
sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás
csök?kentéséhez, az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, fokozza a
vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen
keresztül az alábbi funkciókhoz: az erek normál állapotának, műkö?désének
fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok normál
állapotának, műkö?désének fenntartásához, a fogíny normál állapotának
fenntar?tásához, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásá?hoz, a
fogak normál állapotának fenntartásához. Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi
Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét
(C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta. Ekkor
azonosította a C-vitaminnal. Mára a C-vitamin a legismertebb és legtöbbet
használt vitamin. Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb
mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. Aszkorbinsav = A- fosztóképző +
scorbuticus (jelentése: skorbut) C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből
vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet
kapjuk. Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég
gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor
gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat. ...
lehet pótolni. A Vitaking Aszkorbinsav por terméke dobozonként 400gr port
tartalmaz. A Vitaking aszkorbinsav por formában tartalmazza a C-vitamint.
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot.
Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal
bíró termék. A C-vitamin vízben oldódó. Egyike a leggyakrabban szedett
vitaminoknak. Az aszkorbinsav por(ascorbin acid) egy nagyon gazdaságos C-vitamin
forrás. Egyszerűen elkeverhető teában, vagy akár limonádé is készíthető belőle.
A C-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez intenzív
test?mozgás alatt vagy azt köve?tően, a normál energiatermelő
anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál műkö?déséhez, a normál
pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a
sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás
csök?kentéséhez, az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, fokozza a
vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen
keresztül az alábbi funkciókhoz: az erek normál állapotának, műkö?désének
fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok normál
állapotának, műkö?désének fenntartásához, a fogíny normál állapotának
fenntar?tásához, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásá?hoz, a
fogak normál állapotának fenntartásához. Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi
Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét
(C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta. Ekkor
azonosította a C-vitaminnal. Mára a C-vitamin a legismertebb és legtöbbet
használt vitamin. Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb
mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. Aszkorbinsav = A- fosztóképző +
scorbuticus (jelentése: skorbut) C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből
vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet
kapjuk. Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég
gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor
gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat. ...
Adatlap
Ár: | 4.320 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.16 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Vitaking c-ascorbin por 400 g" című hirdetést látja. (fent)