GOOD4U popcorn 500 g
Felhasználási javaslat: Egy kevés vajat tegyél vagy olajat önts egy magas falú
lábasba, fedd le az edényt alufóliával, a széleket, hajtsd vissza jó stabilan.
Addig kell várnod, amíg a pattogás lassul, azaz, amíg eltelik 2 másodperc
egy-egy durranás között. Ezután kapcsold le a hőt teljesen és vedd le a lábast a
tűzhelyről. A kiáramló gőz még forró, ezért az arcodtól távol tartva emeld fel
fóliát. A még forró gőz miatt, a megmaradt magok továbbra is kipattoghatnak.
Ízesítsd kedved szerint, legyen az akár édes vagy sós íz. A kukoricában lévő
vízmolekulák a hő hatására kitágulnak, a gőzös túlnyomás szétfeszíti a kukorica
héját, és az hanghatás kíséretében szétpattan. Tárolás: Száraz, hűvös helyen
tartandó! Mi a baj a csipszekkel és mikrós popcornokkal? A pálmazsír termesztése
rengeteg esőerdő kiirtásáért és felégetéséért felelős, így számos állat- és
növényfaj élőhelyét veszi el, és az ott élő emberek egészségét is veszélyezteti,
valamint tovább növeli az üvegházhatású gázok koncentrációját a légkörben.
Márpedig egy átlagos boltban nagyon nehéz olyan sós vagy édes nassolnivalót
találni, amiben nem található pálmaolaj. Ha viszont otthon készíted el a
popcornt, akkor te választhatod meg milyen zsiradékot használsz! A bolti popcorn
és csipsz rengeteg aromát és ízfokozót tartalmaz, ezeket otthon könnyen
helyettesítheted fűszerekkel! Elkerülheted a túlzott sóbevitelt is, ami nagyon
fontos, tekintve a szív- és érrendszeri betegségek statisztikáit! Ráadásul a
vajas popcornokban használt vajaroma egyik összetevője, a diacetil nagy
mennyiségben súlyos tüdőbajt okoz, amit az USA-ban csak ?pattogatott kukoricát
gyártó munkások tüdőbajának? neveznek. Még ha abban a mennyiségben amennyit mi,
fogyasztók belélegzünk belőle nem is lenne problémás, a vásárlásával akkor is
egy ilyen káros iparágat támogatunk. ...
lábasba, fedd le az edényt alufóliával, a széleket, hajtsd vissza jó stabilan.
Addig kell várnod, amíg a pattogás lassul, azaz, amíg eltelik 2 másodperc
egy-egy durranás között. Ezután kapcsold le a hőt teljesen és vedd le a lábast a
tűzhelyről. A kiáramló gőz még forró, ezért az arcodtól távol tartva emeld fel
fóliát. A még forró gőz miatt, a megmaradt magok továbbra is kipattoghatnak.
Ízesítsd kedved szerint, legyen az akár édes vagy sós íz. A kukoricában lévő
vízmolekulák a hő hatására kitágulnak, a gőzös túlnyomás szétfeszíti a kukorica
héját, és az hanghatás kíséretében szétpattan. Tárolás: Száraz, hűvös helyen
tartandó! Mi a baj a csipszekkel és mikrós popcornokkal? A pálmazsír termesztése
rengeteg esőerdő kiirtásáért és felégetéséért felelős, így számos állat- és
növényfaj élőhelyét veszi el, és az ott élő emberek egészségét is veszélyezteti,
valamint tovább növeli az üvegházhatású gázok koncentrációját a légkörben.
Márpedig egy átlagos boltban nagyon nehéz olyan sós vagy édes nassolnivalót
találni, amiben nem található pálmaolaj. Ha viszont otthon készíted el a
popcornt, akkor te választhatod meg milyen zsiradékot használsz! A bolti popcorn
és csipsz rengeteg aromát és ízfokozót tartalmaz, ezeket otthon könnyen
helyettesítheted fűszerekkel! Elkerülheted a túlzott sóbevitelt is, ami nagyon
fontos, tekintve a szív- és érrendszeri betegségek statisztikáit! Ráadásul a
vajas popcornokban használt vajaroma egyik összetevője, a diacetil nagy
mennyiségben súlyos tüdőbajt okoz, amit az USA-ban csak ?pattogatott kukoricát
gyártó munkások tüdőbajának? neveznek. Még ha abban a mennyiségben amennyit mi,
fogyasztók belélegzünk belőle nem is lenne problémás, a vásárlásával akkor is
egy ilyen káros iparágat támogatunk. ...
Adatlap
Ár: | 740 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.16 |
Eddig megtekintették 10 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GOOD4U popcorn 500 g" című hirdetést látja. (fent)