Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz 12g
A Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz 12g táplálja a bőrt, tisztítja a vért,
javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy számára nagyszerű.
Keringésjavító, gyulladáscsökkentő. Kalciumtartalma megegyezik a tej
kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is. BIO
VÖRÖSKÁPOSZTA CSÍRÁZTATÁSHOZ Fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint tartalmaz,
gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást.
Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kalciumtartalma megegyezik a tej
kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is.
Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban
koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú
fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag
információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi
táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss
csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem
hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen
előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a
koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek,
aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás
nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése
visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 4-6 nap Fogyasztható
közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. Kiszerelés: 12gr
javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy számára nagyszerű.
Keringésjavító, gyulladáscsökkentő. Kalciumtartalma megegyezik a tej
kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is. BIO
VÖRÖSKÁPOSZTA CSÍRÁZTATÁSHOZ Fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint tartalmaz,
gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást.
Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kalciumtartalma megegyezik a tej
kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is.
Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban
koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú
fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag
információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi
táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss
csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem
hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen
előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a
koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek,
aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás
nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése
visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 4-6 nap Fogyasztható
közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. Kiszerelés: 12gr
Adatlap
Ár: | 647 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.09.25 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz 12g" című hirdetést látja. (fent)