Bio Ruccola csíráztatáshoz 30g
A Bio Ruccola csíráztatáshoz 30g borsmustár, az olasz konyha kedvelt zöld
növénye. Zsázsához hasonló élettani hatások. Magas E-vitamin és telítetlen
zsírsav tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat. Fizikai erőnlét fokozó. BIO RUCCOLA
CSÍRÁZTATÁSHOZ Zsázsához hasonló élettani hatások. Nagy mennyiségű telítetlen
zsírsavtartalma miatt szív- és érrendszeri betegségekben diétás kiegészítő.
Magas E-vitamin tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat. Csíráztass! A nedvesség és
hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen
emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi
anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket
tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több
tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények
salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem
puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák
egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált,
könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak,
vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a
testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz
minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 2-3 perc Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta
2-3 alkalommal. Csíráztatási idő: 4-5 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben
tartható 1 hétig. Kiszerelés: 30gr
növénye. Zsázsához hasonló élettani hatások. Magas E-vitamin és telítetlen
zsírsav tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat. Fizikai erőnlét fokozó. BIO RUCCOLA
CSÍRÁZTATÁSHOZ Zsázsához hasonló élettani hatások. Nagy mennyiségű telítetlen
zsírsavtartalma miatt szív- és érrendszeri betegségekben diétás kiegészítő.
Magas E-vitamin tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat. Csíráztass! A nedvesség és
hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen
emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi
anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket
tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több
tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények
salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem
puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák
egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált,
könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak,
vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a
testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz
minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 2-3 perc Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta
2-3 alkalommal. Csíráztatási idő: 4-5 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben
tartható 1 hétig. Kiszerelés: 30gr
Adatlap
Ár: | 647 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.09.25 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Ruccola csíráztatáshoz 30g" című hirdetést látja. (fent)