Sukrin szirup gold 450 g
Sukrin Szirup Gold 450 g Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin
Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új Gold Szirup alacsony
kalóriatartalmú. Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Gold Szirup
kíméletes a vércukorral, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes,
fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! Két evőkanálnyi a nagyszerű
szirupból a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet: - kevesebb mint 0,5 g
cukor - 7 g élelmi rost - 2 g cukoralkohol (eritrit) - nettó szénhidrát: 1 g
Továbbá, a Gold Szirup ? kevesebb, mint 2 % cukortartalom ? garantáltan
gluténmentes ? és feleannyi a kalóriatartalma mint a méznek vagy más, cukros
szirupoknak. Az új szirup ugyanolyan édes, mint a méz vagy más, hagyományos
szirupok, és ideális palacsintához, gofrihoz, joghurthoz, reggeli kásához,
fagylalthoz és más desszertekhez, vagy akár egy barbecue szósz ízesítésére,
illetve sütéshez is! Más házi készítésű marinádokhoz és dresszingekhez is
kiváló! A Sukrin Szirup segítségével a házilag készített kekszek belül finom
puhák, kívül pedig jó ropogósak lesznek. Minden olyan ételben használhatjuk
egészségesebb édesítőként, ahol eddig mézet használtunk. A Termék természetesen
GMO-mentes is. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens
keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd
átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az
eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is
utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek
meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari
alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes
derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket
hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai
bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az
alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és
enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában
alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő.
Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok
hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy
cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb
ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban
kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint
az eritrit ? a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet
természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges
adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a
Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a
hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád
cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a
kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják
melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy
igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is
adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g
termékben): Energia 607 kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített
zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g - ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g
Rost 49 g Fehérje 0 g Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost
(kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok),
Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony
cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az
alternatív termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave
szirup Hagyományos szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328
Zsír 0 0 0 0 0 Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - -
amelyből cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A
Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot
tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így
fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen
mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket....
Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új Gold Szirup alacsony
kalóriatartalmú. Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Gold Szirup
kíméletes a vércukorral, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes,
fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! Két evőkanálnyi a nagyszerű
szirupból a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet: - kevesebb mint 0,5 g
cukor - 7 g élelmi rost - 2 g cukoralkohol (eritrit) - nettó szénhidrát: 1 g
Továbbá, a Gold Szirup ? kevesebb, mint 2 % cukortartalom ? garantáltan
gluténmentes ? és feleannyi a kalóriatartalma mint a méznek vagy más, cukros
szirupoknak. Az új szirup ugyanolyan édes, mint a méz vagy más, hagyományos
szirupok, és ideális palacsintához, gofrihoz, joghurthoz, reggeli kásához,
fagylalthoz és más desszertekhez, vagy akár egy barbecue szósz ízesítésére,
illetve sütéshez is! Más házi készítésű marinádokhoz és dresszingekhez is
kiváló! A Sukrin Szirup segítségével a házilag készített kekszek belül finom
puhák, kívül pedig jó ropogósak lesznek. Minden olyan ételben használhatjuk
egészségesebb édesítőként, ahol eddig mézet használtunk. A Termék természetesen
GMO-mentes is. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens
keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd
átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az
eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is
utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek
meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari
alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes
derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket
hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai
bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az
alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és
enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában
alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő.
Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok
hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy
cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb
ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban
kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint
az eritrit ? a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet
természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges
adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a
Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a
hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád
cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a
kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják
melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy
igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is
adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g
termékben): Energia 607 kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített
zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g - ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g
Rost 49 g Fehérje 0 g Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost
(kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok),
Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony
cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az
alternatív termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave
szirup Hagyományos szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328
Zsír 0 0 0 0 0 Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - -
amelyből cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A
Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot
tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így
fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen
mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket....
Adatlap
Ár: | 4.390 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin szirup gold 450 g" című hirdetést látja. (fent)